- jeden den objednáte, druhý den je zboží doma.
OK kvalita
Je nabízeno zboží na e-schopu,ale není skladem,dlouhá dodací doba
celý obchodní případ proběhl bez sebemenších těžkostí, dodávka zboží včasná, zboží bez závad, cenová hladina výrobku lepší oproti konkurenci a to tak dalece, že cena výrobku byla včetně dopravy ve stejné výši jako cena výrobku u konkurence bez dopravy,budu si tuhle firmu pamatovat a bude-li příležitost opět u ní nakoupím, doporučujiji i ostatním
- Tovar nemají skladem, čekací doba 3-6 týdnů? V dnešní době je to moc, když někdo vede tak velikej eshop.
- Nakupuji poprvé a obchod jsem neznal
- Časné doručení
spokojen, slohovou práci nechtějte
- Zboží uvedeno jako skladem, po objednání dodací lhůta více než měsíc. Nikdo nebral telefony.
- Nedostupnost zboží oznámena mailem 2. den v téměř 18. hodin.
- Žádná. Web se jeví,že mají vše skladem,ale není tomu tak. Hlavní věc ,kterou si objednáte nemají a drobnost Vám zašlou za plné poštovné. Nekomunikují.
- Škoda mluvit dvakrát jsem objednával bundu a dvakrát ji nedoručili bez komunikace.
- *****
- Jsem spokojená. Žádný problém. Doporučuji vsem
- -po 6 dnech čekání žádný kontakt z obchodu
Obchod neposlal info o skladu zboží, nebo fakturu na platbu. Denně však chodí X spamů do mailu s reklamama...
Objednávka přišla rychle a v pořádku. Zatím nemohu posoudit kvalitu zboží, teprve se seznamuji s obsluhou.
- ceny
- velký výběr
- ceny dopravy
- žádné
vše v pořádku, velmi rychle doručeno!
- rychlost dodání
- Ač skladem, tak stále nedorazilo. Na emaily nereagují a telefonicky mi sdělili, že je vše skladem a pospíší si. Už je to pár dní a stále nic.
Eshop ma na google asi 60% recenzí, že zboží nemají skladem ač to píšou.
Píší u zboží máme skladem ihned odesílame po třech dnech tam volám a odpověď že to nemají a ,usí objednat u dodavatele takže cca za měsíc.
- špatně nafocené zboží neodpovídá popisu
Bohužel se mi již podruhé stalo, že jsem v tomto obchodě zakoupila zboží, které vypadalo jinak než na fotografiích. Obchod situaci vyřešil a poslal kurýra, nyní čekám na vrácení peněz.
Zboží, které bylo na eshopu uvedeno jako skladem, ve skutečnosti neměli. Po dvakrát to stejné a objednávku jsem zrušila.