• ceny
    • komunikace

• Už víc než týden se objednávka zpracovává a nikdo se neozval. Dost nepříjemné.

Reakce obchodu CEWE FOTOLAB

zboží z externího skladu bylo na třetí den od objednání připraveno k vyzvednutí na prodejně. Požádali jsme zákazníka o překontrolování emailové schránky, zda notifikace, informující o možnosti vyzvednutí objednávky, nepropadla do složky "Spam" nebo mezi "Hromadné".

Za odd. ESHOP,
    Daniel

• téměř nepřetržitý provoz o sobotách a nedělích v OC Breda

V obchodě je ochotná obsluha.Problé je, že požadovaný film neměli na skladě.Toto se mi stává v každém obchodě kde chci film koupit.Nevím zda je vina na obchodníkovi nebo dodavateli.Musím mít proto vždy jeden film v rezervě.

Na kupoval jsem poprvé 9

• Bezplatné vyzvednutí na pobočce
    • Rychlé dodání

• Je v blízkém okolí

Zboží bylo prodavačkami připraveno k odběru, tak jak jsem si přál, baterie nabitá, obsluha vynikající a znalá , ihned po prodeji jsem mohl fotoaparát použít na zkušební foto.

• Nižší cena zakoupeného zboží než v ostatních srovnatelných obchodech. Možnost vyzkoušet si zboží před vlastním nákupem.

Ochota prodávajícího.

• nejnižší cena
    • doprava zdarma

• Cena ve slevě

O tom, že je zboží připraveno k vyzvednutí, přišla informace jen mailem, SMS nedorazila (opakovaná zkušenost s Fotolabem).

Obchod se mnou vůbec nekomunikuje !!!

Reakce obchodu CEWE FOTOLAB

vaše objednávka se týká zboží, které se ještě neprodává, není na trhu - jedná se o předobjednávku.

První zásoby očekáváme v průběhu září. Tento model ale bude dodáván obchodům průběžně, po jednotkách kusů a každý obchod, včetně nás, bude předobjednávky expedovat v pořadí, v jakém byly přijaty - tj. začnou se vykrývat nejprve objednávky z června, července a srpna.

Pokud máte k objednávce jakékoliv dotazy, rádi vám je zodpovíme na telefonní lince
    272 071 200, volba č. 2 nebo na emailové adrese [email protected]

Děkuji za pochopení.

Za odd. ESHOP
    Daniel

• Zakázka byla byla rychle vyřízena.

• Zkušený personál, který produktům opravdu rozumí a poradí
    • Dobré ceny
    • Rychlé dodání domů i na prodejnu

Zboží nebylo ve VM vydáno z důvodu chybného zadání ze strany CEWE či PPL. Dobírka. Platil a objednal přes účet! 7680 Kč máte a já zboží nemám!!!

Reakce obchodu CEWE FOTOLAB

objednávka byla doručována formou dobírky - zákazníka jsme telefonicky kontaktovali a zboží mu zaslali znovu. Za způsobené komplikace byl zákazníkovi zaslán voucher na fotoslužby. Ještě jednou se tímto omlouváme a děkujeme za pochopení.

Za odd. E-SHOP

milý a ochotný personál

• bez problémů

Super komunikace a dobré ceny.

• Vše ok.
    • Žádné

Velká spokojenost, velice milá obsluha,ochotní poradit.