Kvalitní služby a zboží za slušné ceny, rychlé dodání.

Tisk vyhovující, jednání rychlé

rychlé zpracování zakázky a kvalita

Excelentni podpora a navic i poradi na co si dat pozor pri priprave kalendare v pristim roce.

Výborné jednání.

• Prodavač ochotný, v mailu také odpověď velice rychle a ochotně, obrázek na podtácku vypadá pěkně.
    • Na podtácky bílé ohraničení při zadávání fotografie jsem vůbec neviděla jak dobře obrázek sedí, nešlo rozeznat kde končí ohraničení obrázku, nebyl ani vyfocen zkušební korkovy podtacek, myslela jsem že to bude běžný korkovy ale je o něco slabší, ale prodavač mě ujistil že dost vydrží... Obrázek vypadá na potkácku pěkně.

Reakce mailem i prodavače pěkná, obrázek na korkové podtácku vypadá pěkně, podtacek o něco slabší než obvykle kupují v sadě ale prý dost vydrží... Uvidíme.

• Rychlost, spokojenost.

nemusím nikde chodit a čekat

Zajímavý výběr produktů. Chtěl jsem vlastní potisk - editor jednoduchý, funkční, výsledek splnil očekání.

Kvalitní a rychlé dodání.

Vše v pořádku.

Byla jsem velmi spokojená s kvalitou objednaného zboží i s ochotou pracovníka při osobním kontaktu, který mi pomohl i s objednávkou a též při opětovné objednávce jsem byla spokojená při telefonickém hovoru,kdy jsem tuto s pracovníkem provozovny sjednávala. Již dlouho jsem nezaznamenala takovou kvalitu, ochotu a vstřícnost. Děkuji všem za odvedenou práci.

Naprostá spokojenost.
    Rychlé dodání a vzhled láhve předčil naše očekávání. :)

Všem vřele doporučuji!

Objekty byly vyrobeny podle zadaných fotografií a v souladu s nabídkami
    v návrzích...

• Rychlost provedené zakázky, denní informace o stavu zakázky. Fotodárky moc hezké.
    • Ochotná a příjemná obsluha, se vším poradí a doporučení na jiné produkty bez vnucování.
    • Konfigurátor výborný, intuitivní. Tvorba fotodárků mě v tomto konfigurátoru zaujala natolik, že jsem proti předpokladu zadala další tři produkty.

Velká spokojenost! Ochotná a příjemná obsluha. Velká výhoda zadání požadavku z domova, možnost simulace v konfigurátoru, který je jednoduchý. Informace o stavu zakázky každý den, rychlé zpracování a výsledek stojí za to. Doporučuji!!!

Rychlá a ochotná komunikace.

• rychlé, jsem spokojena

• rychlé dodání, perfektní přístup, malý problém který byl ze strany prodejce okamžitě vyřešen - což z něj dělá dobrého prodejce. nádhlerné fotoplakáty i vánoční baňky

• Rychlost, vstřícnost,
    • Objednala jsem plastové krabičky na svačiny s fotkou, krásné natistene, mohu doporučit
    • Sleva za 3ks, super
    • Skvělá komunikace