- Spokojenost *****
- Nikdy nebyla
Vnuk bude mít k narozkam radost. :-)))))
Rychlá objednávka a rychlé doručení
- Vše OK
Spolehlivý obchod, jsem spokojena.
Velice oceňuji, že pán nebo paní, který/á těsně před dovolenou vyřizoval/a moji objednávku, mi ještě v pátek po 21.00 poslal/a zprávu o tom, že zboží
dorazí včas. Za tu radost ve vnukových očích Vám patří můj velký dík. Děkuji. -
- Ceny
- Doprava
- Vrácení zboží
Obchod je bez chybičky. Vracel jsem zboží (nevhodný dárek) a takřka ihned obdržel peníze. Ty jsem investoval do jiného zboží, které mi dorazilo druhý den. Nevím, jak to v e-shopu dělají, ale jsou neuvěřitelně rychlí. Potěšili mě i cenou zboží a dopravy. Všechny mé recenze obchodu jsou ve stejném duchu. Doporučuji!
- Skvělý obchod!
- Kvalita
- Bezproblémové vrácení zboží
V e-shopu jsem již nakupoval a byl jsem si jistý, že neudělám chybu. Objednal jsem dres Argentiny s trenclema, který mi přišel do druhého dne! Fantazie. Bohužel se nám sešly dva stejné dresy a tak jsem vyzkoušel vrácení zboží. Především komunikace obchodu je naprosto skvělá. Vrácení bylo bezproblémové, peníze na účtu hned. Obratem jsem vytvořil novou objednávku, kterou už mám doma. Zase bylo vše bleskově vyřízeno. Dodám, že tabulka velikostí odpovídá popisu zboží. Obchod doporučuji.
- rychlost dodání, dobrá kvalita, spokojenost
- Vše ok. Spolehlivé doručení
Objednavala jsem podruhe, vse probehlo v poradku, rychle vyrizeni objednavky
- Napriek dovolenke rýchle doručenie
- Dobrý pomer kvalita a cena - výhoda oproti predraženým značkovým výrobkom, dres poslúži rovnako, dieťa z neho aj tak rýchlo vyrastie
Messiho dres synovca veľmi potešil. Bolo veľmi náročné nájsť dres za primeranú cenu a vo vyhovujúcej kvalite. Takmer nesplniteľná úloha. Našťastie som natrafila na tento obchod. Tovar dorazil 3 dni po konci avizovanej dovolenky v obchode - prekvapilo rýchle vybavenie. Ďakujem.
Rychlé doručení do výdejního místě
velmi
- Rychlost doručení, cena a výběr.
Dárek pro vnoucka se vyplatil.Mel velikou radost a je spokojený.
Все було ок, хороша якість!
- Za příjemnou cenu, dobré zboží.
- komunikace se zákazníkem 10 z 10
- rychlost dodání
- ve finštině to zvládly na 1*
- zpúsob dodání pouze česká pošta
- na dalších stranách objednacího formuláře jsou údaje neúplné a je potřeba si být stoprocentně jistý co jste objednali
kdyby byly všechny odchody jako tento , to by byla paráda :)
- Široká nabídka
- Dobré ceny