Váš obchod je OK ale firma která má zásilku doručit je zoufalá , nakonec
zásilku dá do zásilkovny , přesto že měla ji doručit na mou adresu .Ještě
napíšou že tak učinily po dohodě. Hlavně že se pochváleji jak jsou
dobrý. Bohužel Vám kazí obchod se zákazníkem. -
- Termín dodání jste uváděli 11.7. a zatím mi nepřišlo ani upozornění, že by zboží bylo předáno přepravci.
- Byl bych rád za informaci zda mám zboží očekávat nebo kdy a jestli bude doručováno. Děkuji
- 1.4 objednáno,potvrzeno a do 11.4.nic
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Zboží nebylo funkční a bylo reklamováno.
- Reklamace nebyla ani po uplynutí 30 dní vyřízena.
Reklamace byla obratem potvrzena mailem. Bylo mi sděleno, že většina reklamací bývá do týdne vyřízena, ale složitější případy jsou řešeny max. do 30 dnů. Měsíc uplynul a nic se neděje, firma dále mlčí.
Zboží bylo deklarováno jako nové, ale při přenosu dat mi bylo servisem sděleno, že se jedná o repasovaný telefon.
Dobrý den, telefoní přístroj Black Berry byl prodáván společností za nový , nic-méně byl použitý v telefonu byla již vložena baterie , krabička na přístroj nebyla přelepená, takže se dala bez problému otevřít a v telefonu bylo nahrané video s anglickým hlasem a videa nějaké nohy a země (podlahy) tyto záležitosti zřejmě nejsou součástí pořizovaného přístroje.
Bohužel nedoporučuji. (za tyto nepříjemnosti mi obchod nabídl 2 řešení ) -
Mělo dorazit nové zboží, v krabici přišlo zboží použité a níž by na to někdo upozornil!!!!
Reakce obchodu fortell.eu
děkujeme na hodnocení. Bohužel ho moc nechápeme. Krabice je komplet zabalena do folie a zboží nejeví známky použití. Pokud tomu tak není ve Vášem případě, tak nás prosím kontaktujte na [email protected], budeme se snažím problém vyřešit k Váši maximální spokojeností, at' už výměnou za nový kus, odstoupením od smlouvy nebo slevou z nákupu :)
ForTell -
- dlouhé dodací lhůty
Reakce obchodu fortell.eu
děkujeme na hodnocení. Ohledně dodací lhůty - je vždy stanovena předem při objednání zboží. Některé zboží skutečně nemáme skladem a dodací doba je přibližně 14 pr. dnů. Navíc zákazníka vždy informujeme i emailem ohledně délky doručovací doby.
ForTell