- Velmi rychlé doručení
ZCELA NESERIÓZNÍ JEDNÁNÍ!!! Při vrácení zboží musí zákazník zaplatit nehorázné poštovné! Obchod se nemá k vrácení peněz za zboží. VYHNĚTE SE NÁKUPU ZDE!
Reakce obchodu Forsize
Uvádíte, že se nemáme k vrácení platby, což není pravda a velmi nás mrzí, že uvádíte lživé informace.
Dobropis byl vystaven 19.3.2025 se zákonnou 14 denní lhůtou na jeho proplacení, což je 2.4.2025. Finanční prostředky Vám byly odeslány dne 28.3.2025.
V případě, že zakoupené zboží vracíte, bohužel hradíte i náklady s tím spojené. V obchodních podmínkách uvádíme, že hradíme poštovné směrem k Vám v případě první výměny. Takto jsou obchodní podmínky nastaveny.
Děkuji za pochopení, s pozdravem
Budu nakupovat znovu.
to nás velmi těší.
Děkujeme za Vaši recenzi.
Vše proběhlo v pořádku
ok
Rychlý nákup, rychlé dodání, velikost a barva vše sedělo. Max.spokojenost.
Reakce obchodu Forsize
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste maximálně spokojení.
Tým FDsport -
Pravá bota č.42.5 a levá 40.5 !!! Co víc je potřeba dodávat. Napravte chybu prosím.
Reakce obchodu Forsize
velmi nás tato vzniklá situace mrzí. Bohužel již bylo takto dodáno od dodavatele a chyba bude určitě napravena k Vaší spokojenosti.
Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace.
S pozdravem,
- Zboží v pořádku
Rychlost
Super jednani,rychle doruceni-za dva dny jsem mela zbozi doma..doporucuji
Jak mam hodnotit něco, co jeste nedorazilo? Doprava zazdila cely nakup, jinak mohlo byt vše v pořádku.
Reakce obchodu Forsize
mrzí nás, že nespokojenost s dopravou ovlivnila Váš nákup u nás.
Vaše objednávka dorazila v pátek k poledni, předána dopravci byla ihned v pondělí. Následně už, bohužel, nejsme schopni ovlivnit rychlost doručení dopravcem k Vám.
Děkuji za pochopení, s pozdravem
Tým FDsport -
- Objednala jsem v úterý večer a hned na druhý den ve středu už jsem boty vyzvedávala. Boty ve skvělém stavu, za super cenu a doručení opravdu rychlé.
Reakce obchodu Forsize
děkujeme Vám za Vaši recenzi a těší nás Vaše spokojenost.
Za mě super
Skvělý obchod.
Objednala jsem bohužel špatnou velikost,ale bez problémů mi zboží bylo vyměněno.Naprostá spokojenost,chválím a děkuji.Vše proběhlo bez komplikací.Doporučuji tento obchod.
- rychlost
- Opravdu rychle odbavení.
- rychlost. kvalita, profesionální přístup
Celková spokojenost.
- Největší spokojenost s přístupem a doručením
Obchod Forsize doporučuji všem těm co hledají kvalitu za rozunmou cenu