vše v pořádku, rychlé dodání
Už podruhé místo xtend+ přišlo xtend
Reakce obchodu FOR HELSEN
děkujeme zde za reakci a velice se omlouváme za opakovanou chybu, která vznikla naším nedopatřením. Avšak věříme, že další objednávky od nás, které byly z vaší strany učiněny, byly v pořádku. S dalšími podrobnostmi se na Vás obrátíme emailem nebo telefonicky.
- Produkty kvalitní
Reakce obchodu FOR HELSEN
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Velmi nás těší, že jste byli s našimi službami spokojeni. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak doufáme, že nás v budoucnu opět navštívíte.
- Důkladné informace o výrobcích
Nakupováno opakovaně.
Reakce obchodu FOR HELSEN
Děkujeme vám za vaše opakované objednávky na našem webu www.forhelsen.cz! Vaše důvěra a podpora jsou pro nás velmi cenné. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na vaši další návštěvu!
Doporučuji všem,jak produkt,tak obchod.
Reakce obchodu FOR HELSEN
Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste byli s našimi produkty spokojeni. Vaše podpora je pro nás velmi důležitá a motivuje nás k dalšímu zlepšování. Těšíme se na vaši další návštěvu!
Úžasné jednání a rychlé dodání.
Reakce obchodu FOR HELSEN
děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Velmi nás těší, že jste byli s našimi službami spokojeni. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak doufáme, že nás v budoucnu opět navštívíte.
- Rychlost a široká nabídka
- Mívali Zinzino za nejlepší cenu
- Už je vše drahé
Nakupoval jsem zde Zinzino produkty, protože měli nejlepší ceny. Nicméně nedávno vše zdražili asi na dvojnásobek s tím, že dali kupon na 45% slevu. Furt to vyjde dráž, než předtím, ale hlavně ten mail s kuponem přišel už 4x. Na zprávu, že není potřeba tento mail posílat 3x jsem odpověď nedostal, pouze znovu ten samý mail asi o týden později. Je vidět, že lidi přestali kupovat, tak to tlačí jak můžou.
Reakce obchodu FOR HELSEN
1/ děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Ceny jsme museli upravit na základě změn na obchodním trhu produktů Zinzino. Abychom našim stálým zákazníkům umožnili nakupovat za podobné ceny jako v minulosti, nabízíme trvalý slevový kód, který vám zajistí výhodnější podmínky i nadále.
2/ Omlouváme se, pokud vás naše newslettery obtěžovaly. Pro odhlášení z odběru najdete v každém newsletteru odkaz, pomocí kterého můžete zrušit jejich zasílání. Aktuálně jsme vás již odstranili z našeho seznamu odběratelů, takže vám další newslettery nebudou chodit.
Velmi si vážíme vaší přízně a děkujeme za pochopení. -
Spokojen
tým For Helsen -
Kvalitní výrobky za dostupnou cenu. Ráda objednám znovu.
tým For Helsen -
Super nabídka, super rychlé doručení...
DoporučujiReakce obchodu FOR HELSEN
- Rychlost distribuce
Vše proběhlo bez závad
Rychlé dodání zboží
tým For Helsen -
- Mám tento obchod rád. Zajímavý sortiment, dobré ceny a i doprava zdarma nad 1500,- Kč
- rychlost dodání
- příznivé ceny
- Rychle dodání
- Zboží v pořádku
tým For Helsen -
- Neprichadzaju mi emaily v akom stave je moja objednavka, nic o nej neviem!!! Ani len cislo objednavky mi neprislo!!!!
Reakce obchodu FOR HELSEN
Rádi bychom se omluvili za nepříjemnosti spojené s nedostatečnou informovaností o stavu vaší objednávky. Došlo k technické chybě v našem systému, která způsobila, že vám nebyly doručeny informační e-maily. Tuto chybu jsme již opravili, aby se v budoucnu neopakovala.
Komunikace se zákazníky je pro nás velmi důležitá, a proto nás mrzí, že jsme v tomto případě nesplnili vaše očekávání. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení. -
Vše v pořádku, doporučuji. Rychlé odeslání i dodání
tým For Helsen