- Rychlé vyřízení objednávky
- Balení
- Ochota personálu
- Super ceny
- Dobrý výběr
- Možnost vyzvednutí v kamenné prodejně
Skvělý obchod - dodrží termín dodání a za položky, které byly vyprodané, obratem vrací peníze. Spolehlivý dodavatel.
- ceny
- výběr
- dostupnost skladem
- perfektní zabalení
- rychlá expedice
Příjemná obsluha, zboží mi bylo vydáno bez prodlení a s úsměvem
Super obchůdek
Jsem spokojená s rychlosti dodání i kvalitou
- rychlost
- super
Velký výběr značek i samotného sortimentu. Příznivé ceny. Možnost osobního vyzvednutí. Rychlé reakce zejména po mailu, rychlé vyřízení celé objednávky. Užitečné informační a edukační texty na webu (barfoví začátečníci ocení). K ideálu už mi chybí asi jen možnost platby kartou při osobním odběru ;)
- dodání do 24 hodin od objednání
- Rychle vyřízení objednavky a to do druhého dne
- rychlost
- kvalita
Platba pouze v hotovosti.
- dobrý sortiment
- kvalita zboží
- přátelské jednání
- nedostupnost některých produktů, což je ale vzhledem k jejich povaze pochopitelné
Nakupovala jsem párkrát a zatím zkušenost dobrá: objednávky byly připravené ve slíbeném termínu, kvalita mi přijde naprosto fajn, mílá paní na vydejním místě je vždy schopná poradit. Určitě tu budu nakupovat dál.
- zboží je vždy bleskově připraveno k výdeji
- velký výběr za příznivé ceny
Reakce obchodu Forbarf.cz
Děkujeme za hodnocení ❤️ V nedávné době jsme zrychlili přípravu objednávek a ceny se snažíme držet tak nízko jak je to jen možné.
Maximální spokojenost. Bleskové dodání.
Děkujeme za hodnocení ❤️
- Slušný výběr zboží za rozumné ceny
- Nadstandardní prozákaznický servis
- Spolehlivé doručení
- Objednávka předávána v plastových pytlích - velké množství odpadu
Moje první objednávka v obchodě. Vše bylo naprosto v pořádku. Pokud půjdou plastové pytle při dalším doručení vrátit pro závoz další objednávky, nebudu mít co vytknout.
Reakce obchodu Forbarf.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu a Vaši první objednávku. Bohužel stále marně hledáme na trhu ekologičtější tašku/obal/materiál, který by vzhledem k váze a charakteru mražených produktů, měl dostatečnou pevnost a zároveň byl nepropustný. Doufáme, že se brzy takový materiál objeví. Do té doby nám bohužel nezbývá jiná možnost, než objednávky připravovat zákazníkům do mikrotenových tašek z HDPE materiálu. Znovu použít tašky není z hygienických důvodů možné, stejně jako jejich skladování pro další použití, a proto nezbývá nic jiného než je vkládat do tříděného odpadu do kontejneru na plasty. Jana, Forbarf.cz
Perfektní
Nemá.