- Telefonicky jsme se domluvili a vse probehlo presne dle dohody... Doporucuji..
Zboží bylo kvalitní za dobrou cenu, jen jsem postrádala upozornění, že je zboží již na cestě. Jinak jsem s dobou dodání byla spokojena.
po rozbalení veliké překvapení, jsem spokojený a věřím, že vydrží spoustu let, ještě jednou díky , s přátelským s pozdravem Antonín Vejvoda
- Velmi dobrá komunikace s obchodem
- cena, profesionalita
- rychlost dodání
První nákup. Byli vstřícní.
- Vstřícný přístup
Montáž lampy na hrob sotva kdo dělá vícekrát než jednou v životě. Proto je na rozpacích jak lampu k podkladu přikotvit. Z dodaných kotvících elementů sice něco vymyslím, otázka je ale, zda to bude tak jak výrobce zamýšlel. přivítal bych nějaký piktogram nebo popis montáže.
- Ochotné a milé jednání
- Rychlost dodávky
- Rychlost až po doručení
- Výhodná cena oproti konkurenčním kamenným prodejnám stavebnin
- Velmi dobrá komunikace ohledně vyřízení a následného doručení objednávky.
- Dodržen termín dodání zboží po telefonickém potvrzení objednávky
- Na webových stránkách uvádí dodání zboží do týdne, telefonicky prodloužili termín dodání na dva týdny.
Doporučuji. Vstřícné a profesionální jednání, výhodná cena. Termín doručení zboží upřesní po telefonickém rozhovoru. Doručení zboží bez problémů. Solidní e-shop!
- Vstřícnost
- Ochota
- Příjemné jednání
Super obchod
Vynikající reakce, naskladněno a domluven termín převzetí, vše zcela bez problémů, doporučuji.
- ochota, flexibilita, empatie
super
- Perfektní domluva a proklientský přístup
- super komunikace, dodání v dohodnutém termínu
- žádná
Předběžně jsem se informoval na termínu dodání a nikdo mi nic nenamlouval a podla zcela pravdivé informace čehož si vážím.
- Rychlost dodání (čekáme už jen na lišty, kde jsme byli upozorněni na dodací lhůtu 1měs.)
Výborná komunikace, vše v naprostém pořádku. Doporučuji.