Dobrý den,objednala jsem si 4ks tapet a přišly mi 4ks barev ve spreji.Jsem velmi,velmi nespokojená a známým Vás nedoporučuji.Paní na kontaktním čísle vaší firmy byla velmi ochotná při řešení problému.
Myslím to ironicky.S pozdravem Vávrová -
Zboží zaplaceno, urgováno, do dnešního dne nedodáno.
Jak můžu něco ohodnotit, když mi žádný zboží ještě nedorazilo?
Cca 3 týdny od objednávky, díky bohu na do dobírku. Nulová komunikace, neodpovídají na emaily, když mi posílají potvrzení o objednávce, tak odkazují na přílohu, která tam není.... Půl hvězdičky dávám jen pro to, protože nejde dát žádná
Objednala jsem 29.10 a dodnes nic nepřišlo. Na mail neodpovídají
Zboží jsem objednávala 10 října a stále nic nepřišlo.
- Komunikace žádná, přestože objednávka z 24.9.2024 byla i zaplacena.
- Velice dlouhá doba dodání
- Neúplná objednávka
- Při telefonickém rozhovoru velmi nepříjemná a neurvalá paní
- Velmi špatná komunikace se zákazníkem
Pokud prodejce nemá zboží skladem, tak by jej neměl nabízet. Termín dodání, resp. nedodání týden je nepřijatelný. Neobjednal jsem si paletu, ale několik barev a dnes lituji, že jsem nešla do kamenného obchodu.
Zboží mi vůbec nepřišlo a ani se nikdo z e-shopu neozval.
Špatná komunikace se zákazníkem.
Zboží stále nebylo po cca měsíci dodáno a obchod na urgence a dotazy vůbec nereaguje
Zboží objednané před 3 týdny. Zboží stále nedorazilo, na e-mail nikdo nereaguje.
- Zboží,které je skladem odesílají až po týdnu po objednání
Tapeta přišla mokrá a plesnivá. Reklamace v nedohlednu.
- Po mailu bylo oznámeno že je skladem a obratem ho odesilají. Po 14 dnech necinosti jsem zavolal do eshopu a na dotaz mi bylo řečeno že zboží není a nebude. A ať si objednám jiné přitom jsem byl upozorněn že zbozí také už nemusí být k mání.
Můj názor je takový když obchodník neví co má na skladě tak si raději objednám jinde.
- od 11.07.2024 žádná komunikace obchodu, zboží doposud do 27/8 nedorazilo, objednávku budu rušit
zbytečný čas strávený na tomto e-shopu, zboží nedorazilo a ani neprobíhá komunikace. Možná je to dobře než aby přišlo v balíčku něco jiného , nebo aby byl úplně prázdný. Nedoporučuji
- 5.8.koupeno a zaplaceno,14.8. jsem napsala email,že pokud to nechtějí poslat ,tak odstupuji od smlouvy,15.8.se ozvali,že prý jsem nenapsala číslo domu a do dneška nic-ani zboží ani peníze.
Zboží stále po týdnu nedorazilo, psali,že je fólie skladem. Kdybych jim nepsala email,tak by mi ani nedali vědět,že čekají na dodavatele,že ji skladem v pěti kusech nemají.Odepsali mi až na třetí email.
Když zaškrtnu, že nechci dotazník, nevím, proč i stejně přijde.
To si děláte ze zákazníků legraci? -
- Zboží nedorazilo, na dva emaily žádná odpověď.
Nic si neobjednávat jsou to obyčejní podvodníci a šmejdi!!
Na té mé objednávce se asi moc nenapakovali, ale je to varování pro ostatní.