- U některého druhu zboží nemají aktuální tabulky velikostí. Kupovala jsem tričko a tabulka velikostí byla na mikinu. Ačkoliv jsem obchod na tuto záměnu upozornila, nic se nezměnilo
U takového obchodu bych rozhodně očekávala větší profesionalitu zaměstnanců. Jak jsem již zmínila, u trička nebyla správná tabulka velikostí. Obchod jsem 2x kontaktovala s prosbou o radu, jakou velikost bych měla objednat s tím, že jsem zaslala rozměry trička, jaké přítel nosí a upozornila je na špatnou tabulku. Poprvé mě odkázali na tabulku velikostí (tak to by mě vážně nenapadlo) a podruhé, když jsem opět podrobně popsala můj problém a upozornila na špatnou tabulku, tak mi odepsali, že tričko nemají na prodejně, proto ho nemohou změřit, což jako jediné chápu. Pak navrhli velikost od oka (L), s tím, že ho mohu vyměnit (a další překvapení). Takže jsem si musela poradit jinak a doufat, že se s velikostí XXL trefím.
Jinak asi v pořádku. -
- Opět změněno místo doručení bez předchozího upozornění!!!!!
Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, velice nás mrzí, že Vám bylo změněno místo doručení a muselo dojít ke změně na straně dopravce, který zásilku doručoval na Vámi zvolené místo, věříme, že jste již v pořádku zásilku obdržel a pokud ne, kontaktujte nás na email [email protected] a rádi vše prověříme. Přejeme Vám hezký den.
- Buď obchod a nebo přepravce změnil bez jakéhokoliv důvodu změnu doručení na jiné místo aniž by mi dal někdo dopředu vědět!!!!
Objednala jsem synovi triko Kometa MISTŘI TELH 2025 . Tričko levné kvality, malá gramáž, skoro průsvitné, potištěné malým logem na hrudi a ramenech. Potisk vypadá dobře, uvidíme po vyprání. Ale za cenu 500kč, drahý hadr. Synovi se líbilo, proto jsem nevrátila, ale vím, že už zde neobjednám.
- Předražené
Bylo něco domluveno s obchodem, vše bylo shrnuto i v poznámce k objednávce. Jednalo se o předání na marketing k doplnění dalšího. Bohužel v obchodě to asi není pro nikoho důležité a poznámky nečte. Jinak co se objednávky týká, tak ta byla v pořádku i když bez toho co bylo domluveno. Před objednávkou nic není problém, ale jakmile je zaplaceno, tak už nikoho nezajímá nic. Takže jak se říká, když ptáčka lapají...
Nakonec nekomunikoval ani marketing, kam to měli předat, který jsem poprosil o to, že jim to pošlu zpět na vlastní náklady. To vše zkazilo jinak původně kvalitní dojem a jsem si jistý, že nikdy více. Fanoušci jsou zde "pouze" na placení.Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, mrzí nás komplikace, které byly způsobeny ohledně předání dresu, kolegyně se s Vámi spojili s omluvou a věříme, že v budoucnu se již tyto problémy nebudou opakovat, za veškeré komplikace se Vám omlouváme. Přejeme Vám pohodový zbytek dne.
Za tu cenu je ta mikina s celkem levneho matrialu
Reakce obchodu Fanshop
Hezký den, děkujeme Vám za Vaší zpětnou vazbu a mrzí nás, že nejste s materiálem mikiny spokojený a Vaší zpětnou vazbu předáme na kompetentní oddělení k internímu řešení. Přejeme Vám pohodový zbytek dne.
- Podle mě to není to samé jako oficiální ganshop a vůbec jim nesedí velikosti....cinska klasika....xxl odpovídá tak našemu L
Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaší zpětnou vazbu a pokud Vám konkrétní produkt neseděl velikostně, kontaktujte nás na email [email protected] a rádi veškerou situaci prověříme a případně provedeme změny. Přejeme Vám hezký zbytek dne.
- Není zboží skladem
Je smutne kdyz na eshopu svítí zboží skladem, ale přitom se na obchodě nenachází vůbec a jejich komunikace s výrobcem taková, že neví kdy vůbec dorazí. Člověk pak měsíc čeká na dres jeden posleze 2 týdny na dres druhý. A přitom na eshopu ho najdete skladem jakoby nic.
Reakce obchodu Fanshop
Hezký den, ohledně celé situace Vás kontaktovala telefonicky kolegyně a veškeré informace k zakázkové výrobě dresu Vám sdělila. Děkujeme Vám a přejeme Vám pohodový zbytek dne.
Velmi drahý obchod.
- Flexibilní
Velké ceny i zbytečně vysoká cena baleného
- doba doručení
naprosto otřesná zkušenost, 29.11. objednáno a po 14ti dnech stále nebylo doručeno. až na základě emailu byla objednávka odeslána - žádná omluva nic
Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, velice se Vám omlouváme za komplikace, které byly ve Vaší objednávce způsobeny. Moc nás vše mrzí a již jsme zapracovali na zlepšení doby doručení a věříme, že již příště budete s dodací dobou spokojený. Přejeme Vám pohodový zbytek dne.
Objednávka byla zaplacena 16.12. ale zboží ani po mé urgenci nedorazilo. Údajně bylo 18.12. předáno dopravci, ale nebylo, objednávce byl přidělen pouze štítek PPL. Obchod pouze napsal, že budou reklamovat a od té doby žádná rekce. Byl to dárek k Vánocům. Z tohoto důvodu obchod nedoporučuji.
Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, moc se Vám omlouváme za způsobené komplikace, které ve Vaší objednávce nastaly a prosím kontaktujte nás s číslem Vaší objednávky na email [email protected] a rádi vše prověříme a sjednáme nápravu, děkujeme. Přejeme Vám hezký zbytek dne.
Zboží šlo více než týden. Málem nedorazilo do Vánoc. Měli byste změnit dopravce nebo vaše skladníky. Děkuji
Reakce obchodu Fanshop
Hezký den, za dodací dobu se Vám omlouváme a již jsme zapracovali na tom a dodací doba byla výrazně zkrácena a věříme, že při další Vaší objednávce budete s dobou dodání spokojený. Přejeme Vám pohodový zbytek dne.
- Zvednou vám telefon
- Podstatě neví ani co je za den a jaký je stav vaší objednávky načeš po týdnu tvrdí že byla zrušena - blbost.
Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, mrzí nás Vaše nepříjemná zkušenost a věříme, že již došlo ke kompletnímu vyřešení Vašeho problému a ujasnění veškerých informací, které nastaly a věříme, že u Vaší příští objednávky budete již spokojený. Přejeme Vám hezký zbytek dne.
- Předražené a již několik let ne moc kvalitní zboží. Skoro vše tištěné, minimálně vyšívané. Věc zobrazena na netu, psáno vzdy je skladem a když člověk přijde osobně nikdy není. A druhá věc, když je teda skladem, proč není možné odeslání. Trochu nedává smysl.
Dovolat se to je hrůza. Odepisování na email tak to mají čas
Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, mrzí nás, že se Vám nepodařilo s námi spojit a dnes jsme Vás na Váš email ohledně veškerých informací kontaktovali a věříme, že příště budete s nákupem a našimi službami spokojený. Přejeme Vám hezký zbytek dne.
Do dnešního dne my nebyla doručena má objednávka na lístky pro moje kluky vzlášť k vánocům Charvátová
Reakce obchodu Fanshop
Dobrý den, mrzí nás, že Vám nějaké zboží nedorazilo a kontaktujeme Vás nyní na Váš email a rádi s Vámi vše vyřešíme. Přejeme Vám pohodový zbytek dne.
- Podruhé dodáno jiné zboží
polep není nalepen dokonale , pravděpodobně ten , co číslo lepil někam spěchal a nebyl pečlivý.