Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlost doruceni

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi :-) a snažíme se, aby každý náš zákazník byl spkojený - vítejte tedy mezi našimi spokojenými a už nyní se na Vás těšíme i příště :-)

Vaše oblíbené fm-feromony.cz

Nečekaně rychlé dodání. Super, nemůžu nic vytknout.

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za recenzi :-) potěšila nás, ale proč nečekaně rychlé :-) vždyť česká pošta funguje a my se snažíme vyřídit ihned :-) takže přijata objednávka 27., ten samý den odesláno a druhý den 28 Vám pošta doručila :-) Kéž by to tak bylo vždy

Tak schválně - jak to bude s Vaší další objednávkou
    Již nyní se opět na Vás těšíme
    Vaše FM Feromony.cz

• Nákup je rychlý a bezproblémový.

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi a krásné zhodnocení :-)

a opět se na Vás budeme těšit

Vaše FM Feromony

Rychlý, spolehlivý on-line obchod. S obchodem i zbožím jsem velmi spokojená.

Reakce obchodu FM Feromony

Moc Vám děkujeme za recenzi a hlavně za Vaší SPOKOJENOST s naší činností i s našim zbožím :-)

Těšíme se na Vás i příště - Váš oblíbený eshop FM Feromony :-)

• vše v pořádku

Reakce obchodu FM Feromony

Děkujeme za recenzi :-) a těšíme se na Vás i příště :-)
    Váš oblíbený eshop fm-feromony.cz

spolehlivost, rychlost

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi :-) hned při pondělku potěší, to se nám to bude celý týden pracovat rychle a spolehlive :-) snad :-)
    Tak příště opět u nás na fm-feromony.cz :-)

• rychlost vyřízení a doručení

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi :-) a těšíme se na Vás i příště :-)

• Paní vyřídila objednávku okamžitě a i nabídla dámský parfém FM bez feromonů.Take nevydrží vůně, vyprchá!Možná by bylo lepší objednávat podle číselného kódu na krabičkách,ty se totiž liší od toho co již je ověřeno námi.

Reakce obchodu FM Feromony

Děkujeme za recenzi, sice jsme trochu nepochopili, jak je myšlena - objednala jste si parfém s feromony a do poznámky doplnila, že byste měla zájem i o další produkt z našeho partnerského shopu - tedy parfém FM Group bez feromonů. Vyšli jsme Vám vstříc a zařídili. To co je na webu podle čísel je i na krabičkách číselný kód a dokonce již i na skleničkách a to je jediné co prodáváme, tedy to, co máte ověřené. Takže doufáme, že jste spokojena a těšíme se na Vás příště :-)

• Maximální starostlivost o zákazníka

Při menším technickém problému při rozprašování parfému mě kontaktovali telefonicky a navrhli řešení. Velké plus při jednání se zákazníkem.

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi :-) moc si ji vážíme a doufáme, že příště bude vše ok i bez menších technických problémků :-)
    Těší se na Vás Váš oblíbený eshop FM - feromony.cz :-)

• rychle a spolehlivě

Reakce obchodu FM Feromony

MOC děkujeme za Vaší recenzi :-) a krásné zhodnocení - kvalita produktů je již ověřena a tu mi nedokážeme ovlivnit, ale to, že Vám dodáme vždy a spolehlivě a co nejdříve - o to se snažíme každý den :-) Takže i příště se na Vás těšíme
    Váš oblíbený shop FM-feromony.cz

Nakupuji opakovaně, vždy vše super.

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za recenzi :-) potěšila nás a a slibujeme, že i příště se budeme snažit, aby bylo super :-)

• rychlé dodání

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi :-) a těšíme se na Vás i příště :-)

• rychlost, komunikace, kvalita zboží

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za recenzi :-) a krásné zhodnocení
    Těšíme se na Vás i příště :-)

• Rychlé dodání zboží

Jsem velmi spokojená.

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi :-)
    a doufáme, že vybrané vůně se Vám líbíli a těšíme se na Vaše další objednávky :-)
    Šťastný a voňavý rok 2018 Vám přeje Váš oblíbený eshop FM-feromony.cz :-)

• Nejlepší eshop pro FM Group, ochota, kvalita a vše vždy v pořádku na 200%!!

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za Vaší recenzi :-) potěšila nás a konečně někdo ocenil naší práci :-) Děkujeme za 200 % - je pravda, že nyní před vánocemi se toto číslo mluví i o naší vytíženosti :-) přesto se snažíme vše zvládnout ke spokojenosti našich zákazníků :-) a asi se nám to daří :-)
    Těšíme se na Vás i příště :-)

• spokojenost se zbožím
    • kvalitní služby

Jsem maximálně spokojena s bezproblémovým vyřízením své objednávky i se zakoupeným zbožím.
    Tento obchod doporučuji.

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za recenzi :-) a moc si ji vážíme :-) a těšíme se na Vaše další spokojené nákupy přímu u nás na http://www.fm-feromony.cz

• Pěkný popis produktu, rychlost s vyřízením objednávky a dodání
    • Nevím

Nakupovala jsem poprvé a vlastně jenom podle popisu v nabídce, mile mě překvapilo, že jsem se trefila přesně do vůně která mi vyhovuje. Určitě si zase něco objednám

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za pěknou recenzi :-) trochu jsme na popisech produtků zapracovali a vypadá to, že správným směrem :-)

• dobrá cena
    • přehlednost stránek
    • okamžité dodání
    • nenašla jsem :-)

Reakce obchodu FM Feromony

Tak se nám to líbí :-) spokojená zákaznice a moc pěkná recenze :-) Moc Vám děkujeme a příště malý dárek posíláme :-)

Příjemné nakupování

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za recenzi :-) a jsme rádi, že nakupování pro Vás bylo příjemné :-)

• můžu si objednat nejdříve vzorek
    • chtěla jsem ozkoušet paneznámrfém s feromony

Reakce obchodu FM Feromony

Moc děkujeme za recenzi :-) Ano u nás si můžete objednat i vzorek a vybrat si tu správnou vůni :)