zakoupeno v Flores před 1 rokem
- produkty skladem nejsou skladem, byl jsem upozorněn na nedostupnost po 2 dnech a to jsem musel ještě volat
- i po zrušené objednávce kdy položka není skladem je na e-shopu k dispozici jako "skladem"
zakoupeno v Flores před 4 lety
- Rozsáhlý sortiment, zboží, které jinde ani nebylo k mání, seriózní komunikace, rychlé odeslání objednávky po naskladnění zboží, možnost vyzvednutí v Zásilkovně. Velmi seriózní eshop.
zakoupeno v Flores před 4 lety
- Dobrá komunikace s obchodem.
- Objednal jsem 2 výrobky, přišel jen jeden s tím, že druhý není skladem. Bylo mi to předem sděleno telefonicky, ale popis u výrobku nadále zůstal, že je skladem.
- U dodaného výrobku není přiložen návod k obsluze (vůbec v žádném jazyce).
Z mého hlediska průměrný internetový obchod.
zakoupeno v Flores před 4 lety
- Velmi rychly a profesionalni pristup. Priznive ceny. Byla jsem velmi spokojena.
zakoupeno v Flores před 5 lety
- Objednávál jsem zde poprvé a naprostá spokojenost. Mohu všem vřele doporučit objednávky z tohoto obchodu.
Reakce obchodu Flores
Velice děkujeme a jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen.
Flore.cz -
- výborna komunikace
Děkumeme, vážíme si toho. Flore.cz
zakoupeno v Flores před 5 lety
- dobré ceny, rozsáhlý sortiment
- všechny nesrovnalosti a reklamace se vždy nějak vyřešily
- otřesná komunikace se zaměstnanci eshopu
- byla to moje 3 objednávka v tomto eshopu a poprvé přišla tak jak byla objednána a nemusel jsem řešit dodání jiného zboží než bylo objednáno nebo chybně zaúčtované množství zboží, je pravdou že u těchto nesrovnalostí jsem nikdy nebyl nijak finančně poškozen (narozdíl od eshopu Flore :-) ) ale dělá to špatnou vizitku firmě
Reakce obchodu Flores
Bohužel, chybička se bohužel občas vloudí, zaměstnance jsme již vyměnili, ku spokojenosti Vás našich zákazníků. Flore.cz
zakoupeno v Flores před 5 lety
Velmi ochotný a vstřícný pan vedoucí.
Děkuji Vám,moc si toho vážím. Vedoucí Flore.cz
zakoupeno v Flores před 6 lety
- rychlost dodání,ceny,komunikace e-shopu
Reakce obchodu Flores
Děkujme, snažíme se dělat vše ku spokojenosti našich zákazníků. Flore.cz
- Všechno špatně. Na fóru naspamuje několik inzerátů a láká na desítky nízkých cen. Zboží jsem objednal, ale nic se nedělo, když jsem po měsíci začal zboží shánět, řekl ať ještě počkám.
- Čekal jsem další měsíc a po dalším emailu mi obchod odpověděl, že si mám zboží objednat znovu, wtf ?
Zlatým hřebem bylo to, že když jsem si chtěl zboží objednat znovu tak bylo k prodeji za dvojnásobné peníze. To jsou praktiky
Reakce obchodu Flores
Bohužel tato situace byla způsobena předchozím provozovatelem což nás velice mrzí, ale nyní by se to nestalo. A co se týče Vámi uváděného zlatého hřebu. Objednávku jste dělal za předchozího provozovatele, který jasně uváděl výprodej skladu(prodával co měl skladem za nákupní ceny nebo mnohdy i pod) a ukončení provozu, tudíž logicky po převzetí novým majitelem a provozovatelem e-shopu, se ceny vrátily do standardu. Flore.cz
- ceny,vyber
- spatna doprava,dlouhe vyrizeni,komunikace,
radeji nenakoupim
Reakce obchodu Flores
velice nás to mrzí, bohužel toto bylo způsobeno bývalým majitelem a provozovatelem e-shopu. Nyní má e-shop nového majitele a provozovatele a toto by se Vám nestalo. Flore.cz -
- Super obchůdek
Vše v nejlepším pořádku
Reakce obchodu Flores
Velice děkujeme že sjte byl spokojen.Vážíme si toho Flore.cz
- Na objednávku nikdo nereagoval, ani slovo že třeba zboží není skladem, nic. Telefon nikdo celý den nezvedal. Není důvod tam nakupovat.
Viz proti.
Reakce obchodu Flores
- Dobré ceny, rychlost dodávky, solidní jednání
- Na stránkách eshopu u nějakého zboží nepřesné informace
Nenápadný ale dobrý obchod
Reakce obchodu Flores
Děkujeme za hodnocení, stránky stále upravujeme po předchozím majiteli a provozovateli, aby vše bylo v naprostém pořádku. Flore.cz
- Po týdnu čekání na objednávku stále žádná odpovědˇ.
radši si připlaťte těch 20kč a kupte si to jinde,tady se nedočkáte ani odpovědi ani zásilky.