Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• Ochota vyjít vstříc požadavkům zákazníka
    • Značná komplikovanost s objednáním osobního odběru

vše proběhlo rychle a v naprostém pořádku

• Produkt jako takový hodnotím velmi kladně.

Až po dokončení objednávky (3 kusy) jsem náhodou zjistil, že obchod má v nabídce i výhodnější 3balení. Kdyby byl obchod můj, tak bych zvedl telefon a zákazníka kontaktoval, zda nemá zájem o výhodnější 3balení. Dále obchod nemá secured payment, ale je třeba zadávat platbu prostřednictví klasického bankovního převodu. Toto by ani tak nevadilo, kdyby se zboží dalo zaplatit v hotovosti při převzetí v obchodu, ale to rovněž není možné. Když jsem si šel zboží vyzvednout, tak mi po sdělení čísla objednávky (zaplacené a potvrzené e-mailem) bylo sděleno, že tam pro mě žádnou objednávku připravenou nemají. Nakonec se našla.

Reakce obchodu Flex Code.cz

stránky, kde probíhá platba a zadávání osobních údajů jsou zajištěné standardním certifikátem https. Ohledně možnosti vyzvednutí v soukromé ordinaci, tak není možná platba v hotovosti, kvůli nepropojenému účetnictví a EET. Platba je možná standardně na dobírku a bankovním převodem.

• Je jediný, který nabízí výhodnější balení.
    • Nevím o žádných.

Rozhodně doporučuji. Komunikace byla výborná a díky ní jsem nakoupila výhodněji.

• Zajímavý sortiment
    • nevím

• - rychle dodani
    • - nutnost registrace kvuli jednomu nakupu
    • - uzivatelsky ucet nelze smazat

Reakce obchodu Flex Code.cz

rozdíl mezi registrací a nákupem jako "host" bude akorát ten, že nebudete vyplňovat heslo a nubudete mít přístup k objednávkám a fakturací v účtu. Ostatní formuláře objednávky musíte jinak též vyplnit. Z toho důvodu tuto možnost nepodporujeme, jelikož je zbytečná. Pokud budete chtít smazat účet, tak se stačí obrátit na administrátora mailem.

Rychlý nákup, spolehlivé jednání - doporučuji.

S nákupem v tomto obchodě jsem byla spokojená, ostatním bych jej doporučila.

• Rychlý a spolehlivý obchod

• pohodlný výběr z domova
    • dostatečný popis produktu
    • nevím

100% spokojenost

• Dobrá cena Flex Code
    • Posílají zboží pouze Českou poštou. Pošta nesdělí, kdy přijedou, a když to nejméně čekáte, stojí před domem. Balík, který mají doručit do ruky skončí na poště, kde si vystojíte frontu (v Praze).

Až na to, že si nemohu vybrat dopravce, nákup Flex Code za výhodnou cenu.

• Přesvědčivá reklama
    • Možnost osobního vyzvednutí (Praha ICM)
    • Vysoká cena

Na obrázku zobrazeno "dárkové" balení, při vyzvednutí jen lahvička bez přebalu.
    Trochu zmatek na pobočce.
    Jinak OK

• rychlé a spolehlivé jednání

obchod dopoučuji velmi dobé jednání a ochota

Na dobré úrovni