Přihlásit se a přidat recenzi

• Zboží skladem, rychlost

• zboží nemají skladem, po bdržení objednávky zjist,í že ho nemá ani dodavatel a objednáku stornují

Bohužel po objednání mi bylo sděleno když už zboží mělo dorazit,že není a to jsem ho objednával skladem.

• super cena proteinu

• 10 dní objednávka a ani řádek v jakém je stavu..žádná komunikace prostě ni
  • 10 %

• Přestože je zboží uvedeno jako skladem, přes týden od zadání objednávky se nic neděje.
  • 10 %

• Nedodáno po 5 týdnech
    • Nekomunikace
    • Nezvládání objednávek
    • Nakonec dorazila půlka věcí
    • Nedoporučuji platit předem

Nedorazilo ani po 5 týdnech

Po odeslání emailu o nedodání zboží jsem obdržel omluvu, s tím že zdarma dorazí šejkr. Šejkr nedorazil a s ním ani půlka dalších věcí. Na další email s popisem co chybí žádná reakce. Nedoporučuji, objednám jinde.

• dodáno až třetí pracovní den po objednání

• Rychlost zabalení, druhý den doma...super krám..:)
    • Skvělé ceny, různé akční nabídky...bomba..:)

Super, fajne, OK...:)

• Obchod férovým způsobem nabídne alternativní zboží v případě nedostupnosti objednaného zboží.

• Super přístup
    • ochota poradit a pomoc s výběrem
    • Nejlepší ceny
    • Podpora sportovců

• Super jednání
    • Velká ochota
    • Vše dorazilo v naprostém pořádku
    • Velmi kvalitní a chuťově dobré produkty

S majitelem se jednalo velmi příjemně, byl ochotný, pomohl poradil ... vše na 100% doporučuji

• odborné poradenství

ochotná pomoc v orientaci nabízených potravinových suplementů

Skvělé

• Vše OK

Naprostá spokojenost s komunikací, poradenstvím, rychlost vyřízení objednávky. Za mně super!

• Výborný přístup, profesionalita, široký sortiment kvalitních vytobku
    • Majitel opravdu ví co prodava

• Nízké ceny
    • Kvalitní zboží
    • Rychlé dodání

Pokud si nevíte rady, s nákupem vám mile poradí. Rozhodně zde nakoupím znovu, milý a ochotný personál. Rozhodně doporučuji!

vše o.k.

Protein jsem objednala v úterý, bylo uvedeno, že je skladem. V pondělí mi napsali email, že protein není a nebude a nabídli mi jiný se slevou. Odpoveděla jsem, že nemám zájem. Obratem mi napsali, že protein, který jsem původně objednala příjde zítra. Což jsem nepochopila když v předchozím mailu psali, že protein není a ani nebude. Každopádně peníze jsem měla zpět na účtě hned druhý den.