Dobrá komunikace, spolehlivé dodání.
- Rychlost dodání
- Super dárek
- Doporučuji všem
- Rychle jednani,vse v poradku
- Vše v pohodě
- Nemám co vytknout
Vše ok, spokojenost
- rýchle vybavená objednávka
Dobrá komunikace, rychlé vyřízení.
- Rýchle vybavenie objednávky :-)
U mňa spokojnosť s nákupom. Tovar hodnotiť nemôžem, keďže je ešte zabalený a pripravený pod vianočný stromček.
- Veliká spokojenost. Rychlá výborná komunikace, rychlé dodání. :)
- Na stránke mi bola ponúknutá 10%-ná zľava na výrobok. Po komunikácii s operátorom o technickej chybe po vpísaní zľavového kódu do objednávky (neodrátalo mi žiadnu zľavu) mi bolo sľúbené, že v konečnej faktúre mi bude táto zľava odrátaná. Nestalo sa tak. Zaplatila som plnú sumu + dopravné náklady. Takto sa noví zákazníci nezískavajú. Už si nič z Vašej stránky neobjednám a ani ju nebudem nikomu odporúčať.
Neférové jednanie, napriek prísľubu žiadna 10%-ná zľava.
Reakce obchodu Fitloon
Paní Mancová,
Za prvé, upřímně nevíme o žádné komunikaci mezi námi, po telefonu a ani přes e-mail.
Za druhé, 10% slevy vůbec nemáme, takže nevíme co těmi 10 % myslíte.
Za třetí, Vaše objednávka je ze dne 15.11. a to na všechny výrobky byla automaticky 20% sleva - placeno bylo 15,81€ a normální cena je 19,67€, rozdíl je 20% a slevu jste také automaticky dostala.
Takové jednání se zákazníky jsme nikdy neměli, nemáme a mít nebudeme, pamatujete si s kým jste hovořila? Napište nám na [email protected] blíže k Vaší reklamaci, protože tuto budeme brát bez dalšího vysvětlení jako bezpředmětnou.
Děkujeme a přeji krásný den, Tomáš -
- Rychlost, cena, kvalita
Rychlé dodání. Spokojenost.
Rychle dodani. Objednavala jsem lzici s podstavcem jako darek. A super. Moc se libilo.
Rychlí nákup
- ochota
- vstřícnost
- skvělá komunikace
- rychlé dodání
Příjemné a milé jednání. Všem moc děkují za rychlé doručení.
- velice ochotní a i když bylo dočasně vyprodáno, informovali mne o naskladnění požadovaného zboží a o jeho předběžné rezervaci.
Hezky výrobek, jsem velice spokojená.