Přihlásit se a přidat recenzi
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Zřejmě podvod

13.11.2022 jsem objednal. 23.11.2022 mi přišel email abych ohodnotil svůj nákup. Byl to první email od objednání. Naštěstí jsem dal platbu na dobírku takže jsem o nic nepřišel.

Dobrý den, bohužel nemůžu doporučit zboží jsem objednala a zaplatila 9.10 a do teď nedorazilo a nevím proč

Považuji za opravdu velkou drzost žádat hodnocení zboží, které přesto, že jsem objednala a zaplatila mi nikdy nedorazilo. Na maily nikdo nereaguje, číslo je nedostupné. Rozhodně nedoporučuji.

• rychlá komunikace
    • již třetí nákup
    • stejná cena

Zboží zaplaceno platba předem 22.6. a 29.6. zboží stále nedorazilo. Nekomunikují, telefon nedostupný ještě, že to nebyla závratná částka za zboží, myslím že peníze ani zboží již neuvidím. Hlavně zboží bylo tematické, takže už je mi dnes k ničemu. Tento obchod už NE!!!

• žádné
    • podvod
    • po zaplacení objednávky přijde potvrzení, pak už nikdo nekomunikuje
    • žádné zboží neprijde
    • peníz nevratí

• nic
    • objednávka nedirazila
    • nikdo nekomunikuje
    • podvod!

je to cca 8 dní a do dnes mi nedorazila zásilka velké sklamání

• 40 %

Objednala jsem 1x box za 1.118Kč kde byly losy a křížovky. Po otevření daru jsem se nestačila divit, co jsem darovala… Losy a křížovky měly dohromady hodnotu 400Kč? A to možná i přeháním…
    K tomu jsem objednala box 11ti losů za 1.759Kč. Losů přišlo pouze 10ks.. Naštěstí obdarovaný vyhrál aspoň 620Kč, ale příště rozhodně neobjednám….

• Obchod neodpovedel na email ani chat pri zjistovani proc nebyla zaplacena objednavka dorucena.

Objednala jsem losy, byly soucasti darku k narozeninam pro meho otce. Zaplatila jsem za objednavku vcetne rychleho dodani a nic. Uz jsem od Fitbo.cz neslysela a neodpovidaji na email, volani ani chat. Pochybuji, ze firma vubec existuje. Je hrozne, ze webove stranky funguji jakoby nic.

• 20 %

• o žádné nevím
    • Zboží zaplaceno, nedodáno i přes několik urgencí. Odezva ze strany obchodu žádná.

Důrazně varuji před nákupem v tomto obchodě.

Zboží mi nedorazilo ani po 9 dnech od objednavky, takze jako darek pro kamarádku odjizdejici do Australie jiz bohuzel neposlouzi. Velmi nedoporucuji, drahe prani a ani nedorazilo

• Velice rychlé dodání a vyřízení objednávky.

• Rychlé reakce
    • Rychle vrácení platby
    • Hezky zabalené dárečky
    • Nic

Rychlá reakce na storno objednávky a peníze do týdne zpět na účtu byla jsem velice spokojená, i když sem bohužel nemohla mít dárek k Vánocům.

• Obecně výborné ceny
    • Možnost osobního převzetí na okraji Brna (není úplně standardem)
    • Blesková komunikace a dostupnost zboží

Malý a zřejmě se rozjíždějící e-shop, který, vytrvá-li v současných praktikách, má velký potenciál. Nákupu nemohu nic vytknout a určitě se vrátím.

• Rychlé dodání a dobrá informovanost.

Obchod doporučuji. Zboží bylo rychle dodáno a byl jsem informován o všech pohybech zásilky. Jedinou zápornou maličkostí bylo dva dni po převzetí zboží znovu oznámení Emailem a SMS, že mi bude zboží znovu doručeno. Jinak ale vše v naprostém pořádku a určitě se znovu na tento obchod kdykoliv rád obrátím.

Reakce obchodu FITBO.CZ

Moc děkujeme za hodnocení, máme z něj radost. Co se týče e-mailu a SMS o doručení, tak to bude pravděpodobně od přepravce. My posíláme po vyzvednutí zásilky jen e-mail s poděkováním a fakturou, za 2 dny poté žádost o hodnocení. SMS nikdy neposíláme. Ale i tak ještě jednou děkuji za perfektní zpětnou vazbu.

• Zboží bylo ihned odeslané a perfektně zabalené.
    • Komunikace obchodu se zákazníkem na jedničku.
    • Výrobek totožný s uvedenou fotografií na e-shopu
    • Naprosto katastrofální služba dopravce - není chyba obchodníka. Přes Uloženku už nikdy nic neobjednám.
  • 100 %

Rychlé dodání, skvělá komunikace, super produkty.

• Pruznost a ochota pri osobnim predani !!

Reakce obchodu FITBO.CZ

Moc děkujeme za nákup i pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na další návštěvu :-)