Vstřícnost a ochota.
- Rychlost, spolehlivost
- rychlé jednání
- průběžná informace o stavu objednávky
potřeboval jsem rychlé dodání filtrů na vodu a to jsem dostal
- Nakupují pravidelně a vždy bez potíží
- Že vůbec prodává těch 30 minut
Kdo je pracující musí si vzít dovolenou, nebo mít odpolední, aby stihl vůbec čas 9 - 9.30 hod, snad v sobotu. Je to rarita v naší republice a dost velká nevýhoda.
Reakce obchodu FILTRYVODY.CZ
Dobrý den, každé ráno zabalíme objednané a pošleme. Máme jen vodní filtry pro domácnost a posíláme každý den (jsme eshop). Těch zákazníků na odběr ze skladu je každý den jen několik, a čekat na ně delší dobu, neudržíme naše nízké ceny.
Moc rádi vám cokoliv pošleme, pokud vám ta půlhodina nebo hodina každé ráno nestačí, jsme eshop. -
Vše OK.
Činnost obchodu výborná, akorát ten výrobek mě trochu zklamal. Původní konvice pod filtr měla výtok jako samostatnou rourku, teď je to jen tvarový zobáček na jediném horním otvoru. Horní nádoba s filtrem původně v konvici přesně seděla, v této jiné je volnější a proto člověk musí pohlídat, aby sedla vodorovně (když se napustí plno vody).
Je dobře, že existuje aspoň toto řešení, ale proč původní tvar není v nabídce?Reakce obchodu FILTRYVODY.CZ
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi.
K té skleněné konvičce - ta původní verze s tubusovou hubičkou už byla bohužel ukončena před několika lety a v současnosti se opravdu "vyskytuje" jen ta, která už není tak šikovná. Lituji, mrzí to i nás.. -
Dobrá komunikace, rychlé dodání
super
Výhoda = rychlost.
Objednávané filtrační vložky používám již několik let. Objednávky a jejich vyřízení vždy bez problémů.
rychlost,ochota
Objednával jsem náhradní přepínač k filtru, který je umístěný na ramínku vodovodní baterie. Lépe řečeno, chtěl jsem podle nabídky na webu objednat 1 ks pro výměnu nefunkčního vypínače a 1 ks náhradní, aby se náklady na zaslání "rozmělnily". Napřed jsem dostal e-mail, že přepínače se dodávají pouze k filtrům, ale nakonec, po telefonické konzultaci paní poslala, alespoň jeden - a ten tedy funguje.
Reakce obchodu FILTRYVODY.CZ
Omlouváme se, ty přepínače na konec vodovodního ramínka máme ale k filtrům, prodáváme je za nákupní cenu. Jeden jsme vám prodat mohli (když ten váš starší typ přepínače dosloužil). Pokud budete opravdu chtít ještě další přepínač do zásoby, máte možnost udělat to třeba při výměně vložky do Dionely.
- široký sortiment
- rychlá expedice
- podrobné informace, podle kterých jsem byl schopen vybrat správné zboží
super
Ochota,rychlost dodání ,přehled a ceny u mě vše za jedna s hvězdičkou.
- výborná informovanost zákazníka o průběhu stavu dodávky
- Siroky sortiment filtrov
- sortiment, cena
Našla jsem co jsem potřebovala. A zatím to vypadá, že to bude fungovat.
Na info lince mi před nákupem i velmi ochotně poradila pani Konečná. Zboží bylo doručeno velmi rychle.
Jsem spokojená, obchod mohu jen doporučit.