- Velmi vstřícný a osobní přístup.
V nabídce i netradiční tituly. Osobní přístup. Věrnostní program a možností čerpat slevy či dárky k objednávce.
Minden rendben volt, minden értelemben!
Vše ok
- Komunikace s obchodem
- Slevové akce
- Věrnostní program
Doporučuji
Reakce na objednávku je téměř okamžitá (ve všední dny).
Spolehlivost a rychlost
spokojenost - opakovaně velice dobrá zkušenost s touto službou.
Tady není o čem, jako vždy vše na jedničku!
- Přehlednost obchodu
- Skvělé ceny
- Super komunikace
- Rychlost dodání zboží
- Nic podstatného
- Vše super.
Vše, co jsem si v minulosti objednal, dorazilo rychle a nepoškozené. Naprostá spokojenost.
Tentokrát jsem objednal i nějaké tituly z předobjednávky, takže čekám, až to dorazí. -
- Rychlost dodání, přijatelné ceny a velmi dobrá komunikace.
Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a vždy jsem byl spokojený. Doporučuji.
- Rychlost doručení.
- Rychlost doručení
- Velký výběr titulů
ok
- Velký výběr, skvěle ceny, výborný program pro stálé zákazníky, skvělý přístup k zákazníkům, doručení do druhého dne, vždy perfektně zabalené zboží, mohu jedině doporučit*******
Nejlepší obchod v Čechách s filmy od DVD přes Blu Ray až po 4K UHD Blu Ray*****Velký výběr skvělého filmového merche******
- Velký výběr******Skvělé ceny******Doručení do druhého dne******Vždy perfektně zabalené zboží******Výborný program pro stálé zákazníky*****Skvělý přístup k zákazníkům*******
Jako již několik let stálý zákazník mohu s čistým svědomím jedině doporučit*******
rychlé dodání