- Velice kladně hodnotím vstřícný přístup, ochotu a rychlost vyřízení objednávky.
- Žádnou jsem nezjistil.
Před zakoupením mnou vybraného podběráku jsem se chtěl napřed na některé věci zeptat po telefonu, ale bohužel bylo obsazeno. Velice mile mě ale překvapilo když mě obchod, asi po 10 minutách, zavolal zpět a na všechny moje dotazy ochotně odpověděl. Jsem rád že se ještě dnes najde takto solidní firma a chci jím tímto poděkovat.
- Po všech stránkách skvělé
- Vynikající zákaznický servis kdy jsem omylem zdvojil jeden výrobek který již byl jako součást příslušenství u dalšího objednaného zboží a volali mi zda je to opravdu takto v pořádku a ještě jsme upravili před expedicí
- Vše naprosto v pořádku, výrobky jsou prostě fantastické!
- Rychlé doručení
- Kvalitní podběráky
Suprovka
Rychlý a bezchybný obchod, doporučuji všem !!!
Super!! Děkuji!
- doskonała obsługa
- błyskawiczna wysyłka
- super jakość towaru
- rýchle vybavenie objednávky
- nevýhoda je v tom, že magnety na podberákoch, myslím toho netypického tvaru sú absolútne nevyhovujúce, hlavy z nich padajú
Reakce obchodu Fencl Rybářské Potřeby
Přívlačové podběráky vyrobeny před rokem 2020 s polyesterovou sítí (která je lehčí než pogumované sítě), jsou vybaveny magnety na určitou váhu. Pán bez předchozí komunikace si objednal pogumovanou verzy sítě a vyměnil ji za síť polyesterovou, která je lehčí.
Je logické, že magnet tuto váhu není schopný vydržet a bude padat. Je škoda, že se neporadil než si síť vyměnil a tím si ušetřit zklamání.
Nové modely jsou osazeny jen pogumovanou sítí a vybaveny magnety s magnetickou silou 6,2kg čímž je zajištěn konfort při upevnění podběráku. Spojily jsme se s panem Marianem a problém vyřešily jednoduše.
Podběrák zaslal na naší firmu, kde jsme mu vyměnily slabší magnet za silnější a vše funguje perfektně. Spokojenost zákazníka je na prvním místě a vše se dá vyřešit. -
vše ok
Rychlost a kvalita
- mají široký sortiment
Pan Slánek je odborně na vysoké úrovni a je velmi zdatným obchodníkem.
Je velmi ochotný a vstřícný.
Jsem velmi spokojen. -
- Super obchod
- Super kvalitní podberaky
Doporucuji, druhy den jsem mel doma
OK. RYCHLOVKA
kvalitny tovar, dozivotny servis, nasiel som presne co som hladal