- Kvalita
Jsem moc spokojena, urcite doporucuji.
Super butik s perfektními a moderními kousky oblečení, které jsou zároveň velmi kvalitní. Hrozně ráda se sem vždy vracím.
Krásný obchod, krásné zboží a velmi příjemná a ochotná paní majitelka :)
Perfektní
- Kamenná prodejna
- Kvalita
Spokojenost
Krásně zabaleno , rychle doručeno
- komunikace je na vyšší úrovni,úcta a chování
Všechno nakoupené zboží odpovídá prezentovaným obrázkům na webových stránkách. Je krásné, slušivé. Nakoupila jsem již několikrát. Určitě se vrátím a nákupy DOPORUČUJI. Zdeňka
Objednala jsem si leginy, jsou úžasné moc pohodlné a krásné. Dodání bylo rychlé. Doporučuji
Rychle vyřízení a balíček brzy doma ...spokojenost
Reakce obchodu Femme Fatale Fashion
Děkujeme za recenzi! ♥
Bezproblémové objednání. Možnost vyzkoušet v obchodě. Kvalifikované rady.
- Rychlé dodání zboží
- Prozákaznický přístup
- Bezproblémové vrácení zboží
- Zboží lze vrátit přes Zásilkovnu, což je výrazně levnější než s Českou poštou.
Zboží objednáno ve středu ráno, ještě ten den bylo odesláno a následující den již bylo připraveno na výdejním místě. Paní majitelka reaguje na podněty a připomínky kupujících. Velmi slušné jednání.
- Jako vždy vše v absolutním pořádku.
- ---
- Velká ochota a skvělá komunikace.
- ---
Vstřícný přístup.
- kvalitní, originální a hezké věci, co i po delším nošení a praní neztratí na kvalitě
- dobré ceny
- milá a ochotná paní majitelka
Ráda zde nakupuji, takový obchod mi v Ivančicích chyběl. Kvalitní věci za fajn cenu, skvělý servis, mohu jen doporučit a děkuji :)