- Rychlost expedice
- Věrnostní přístup
- Dokáží vyhovět nadstandardním požadavkům
- Velký výběr Hope komponent
Zapálený prodejce, který vše zařídí a obstará. Člověk na svém místě ;).
- Zajímavá nabídka
- Spíš vyšší ceny
Obchod, kde sháním hlavně věci se značkou Hope. Jsou spolehliví, komunikace je v pořádku. Daní za dobrou nabídku a komfort při nakupování jsou trochu vyšší ceny i v porovnání s domácí konkurencí (o konkurenci zahraniční - Německo, Británie, .... je zbytečné mluvit, tam je to nabídkou i cenovou politikou trochu jiné).
Vždy perfektní, rychlé vyřízení i odeslání objednávky.
- Top výběr zboží
- Skvělá komunikace
- Skvělý přístup
Skvělý výběr kol a komponentů. Skvělá komunikace s obchodem, kdy obratem ochotně fundovaně poradí při výběru zboží, nebo při nějakém problému s kolem nebo vybavením. Blesková dodací lhůta a celkově srdcařský přístup. TOP!
- Rychlost dodania
- nemoznost platit v € alebo prehodenie cien na € aspon som si tu moznost nikde nevsimol aj ked som hladal. Ak som prehliadol ospravedlnujem sa
- pri popise produktu bolo napisane ze maju polarizacne skla pritom produkt ktory mi prisiel polarizacne skla nema. -
Super pecka obchod kde maji hope dily a dobry pristup … mx
- Ochotne poradili s veľkosťou a následne vymenili tovar v objednávke
- Rýchle doručenie
- Skvelý email support
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Rychlost vyřízení a dodání objednavky
- Kvalitní zboží
- rychle
- Rychlost dodání
- profesionalita
- široká nabídka
- konunikace
- Kvalitní zboží
- Skvělá komunikace
Nákupem jsem byla velice příjemně překvapena! Zboží objednáno ve středu v noci, doručeno v pátek dopoledne. Balíček přišel kvalitně zabalený, s milým vánočním přáním a ještě se vzkazem, kde mě prodejce ujišťoval, že poznámku, kterou jsem při objednávce zadala, bere na vědomí a s mým dodatečným požadavkem nebude žádný problém.
Jsem 100% spokojená, jen tak dál a ať se daří! -
Vše proběhlo jak mělo. U K. Tatarkoviče lze sehnat značky, které jiné shopy moc nemají.
Odesláno v den objednání.
- široký výběr, rychlé vyřízení objednávky
Skvělý obchod pro každého kdo shání cokoliv k biku.
- Komunikace a fofr dodání, v topu.
- FDF team super
- Doporučuji všem
- rychlost
- odbornost
- výběr
perfektní přístup a rychlost!