Jsem spokojen

Kvalitní krmení za dobrou cenu, opravdové maso, nic ošizeného. Vždycky rychlé dodání.

super

spokojenost

• nedodali zboží

• Není na výběr mezi dopravci Česká pošta nevyhovuje

• objednáno 26.9.2024, dnes 4.10.2024 a stále bez zboží a bez jakéhokoliv infa od nich.. kdybych je neznal z historie, že jejich zboží je TOP /proto dávám DOPORUČUJI/ tak už tam neobjednám...ale dodací lhůty a komunikace jsou něco, na čem MUSÍ zapracovat, je to šílený !!!

• Peníze berou,ale nic nedají!!!

Kvalitní výrobky, kvalitní obchod.

• Rychlé dodání po objednávce, vstřícný přístup, rozumné ceny
    • Velmi málo kamenných prodejen, kde by bylo možné objednávku vyzvednout

Došlo k dodání zboží, které bylo určené jiným zakazníkům a naše zboží dodali někomu jinému, nyní je několik dní žádám o objednání svozu PPL. Nyní přišli s tím, že špatně dodané balíky si vyzvednou vlastní dopravou příští týden v úterý a až se jim to dostane na sklad a zboží si zkontrolují, tak poté odešlou balík, který byl určený nám. Místo toho, aby si nasypali popel nahlavu, že mají bordel ve skladu, tak očekavají, že člověk bude mít pochopený, že oni chudáci měli AKCI a ted nestihají objednávky a mají nepořádek ve skladu. Jeste dodám, že po objednaní zboží jsme byli kontaktováni, že zboží již není skladem a máme si vybrat jiné zboží a doplatit si rozdíl, přesto, že zboží bylo na eshopu deklarováno jako skladem.

Došlo k dodání zboží, které bylo určené jiným zakazníkům a naše zboží dodali někomu jinému, nyní je několik dní žádám o objednání svozu PPL. Nyní přišli s tím, že špatně dodané balíky si vyzvednou vlastní dopravou příští týden v úterý a až se jim to dostane na sklad a zboží si zkontrolují, tak poté odešlou balík, který byl určený nám. Místo toho, aby si nasypali popel nahlavu, že mají bordel ve skladu, tak očekavají, že člověk bude mít pochopený, že oni chudáci měli AKCI a ted nestihají objednávky a nepořádek ve skladu.

• Téměř dva týdny od objednání a zboží ještě nebylo obchodem ani odesláno.

Náš oblíbený obchod. Spokojenost.

• zbozi mě bylo doručeno, za 7pracovních dní.

zbozi me bylo doručeno, za 7pracovních dní. Objednávka byla vyřízena automaticky, ale pak se čtyři dny nic nedělo. Posléze za další tři dny bylo zboží doručeno

I přesto, že je objednávka zaplacena a urgována k dodání, tak zatím nedorazila.

• Již několikrát jsem byla s obchodem, i s dodací lhůtou spokojena, proto jsem učinila objednávku.
    • Objednávka za dne 16.9.24 mi zatím do 24.9.24 nedorazila,přesto že byla uhrazena ihned.

• spolehlivost,slušnost

Kvalita výborná,dovozce spolehliví a ochotní.

Velmi kvalitní jídlo pro pejska, který ho miluje.
    Naprostou jedničkou je měkký salám! Většina výrobků od jiných dodavatelů bývá sušená, tohle je měkoučké, voňavé papání, které schová i případnou tabletku ;-)
    Vysoce oceňuji širokou nabídku a opravdu vynikající zpracování.
    Jelikož často cestujeme, velmi chválíme plastová víčka na konzervy. Hodí se samozřejmě i při běžném používání, protože větší konzervičky má pejsek na vícekrát. Díky víčku se masíčko uchová čerstvé, a navíc je možné na uzavřenou konzervu postavit i něco dalšího, aby se ušetřilo místo.
    Celkové hodnocení - vynikající!

• Po více než týdnu od objednání, stále čekám na odeslání objednávky.