• rychlé jednání
    • kvalitní produkt
    • cenově asi nejvýhodnější (vůči jiným eshopům)

zatím první zkušenost s Vaším obchodem.

• vSTŘÍCNÁ A RYCHÁ KOMUNIKACE.

• Rychlost

• Doručeno velmi kvalitní zboží.

Dodáno bylo 3+2 klíčů, místo 5 originálních klíčů ?
    (3 klíče originál s číselným kódem a dva klíče vyrobeny dodatečně)

Rychlá reakce na objednávku, srozumitelná konzultace, okamžité dodání. Prostě dokonalý e-shop

• Rychlost
    • Velký výběr

• - dobrá komunikace s technikem, dobře poradil náhradu za typ, který se už nevyrábí
    • - hledané zboží, které se už nevyrábí se na e-shopu tváří, že je skladem

• Rychlost Expedice
    • Zboží skladem - všechny varianty

Dokonalá komunikace a ochota

• maji velky vyber
    • "locked in " produkt

Kupujete sice "fab" ale specialni, dostupny jen u tohoto prodejce, takze pokud potrebujete dalsi klic nejde zajit lokalne, musite k nim za dráž + postovne+par dni to trva.

V ramci nakupu se tohle nikde nedozvite, nechapu ze s tim firma fab souhlasi...

• veľký výber vložiek skladom
    • možnosť zjednotiť zámky na jeden kľuč
    • dobré ceny
    • rýchle dodanie
    • absencia platby kartou

Špecializovaný e-shop na zámky, všetky produkty čo som potreboval som tu našiel na jednom mieste, skladom s rýchlim dodaním.

Reakce obchodu fab-shop.cz

absenci platby kartou má řešit nové e-shopové řešení, které je za dveřmi, snad tedy již při příštím nákupu bezproblémově zaplatíte kartou.

Kryštof Kašpárek
    fab-shop.cz

• Velmi dobrá zkušenost, okamžité reakce na dotazy. Nic není problém

• Nedorazila faktura, po objednání mi druhý den paní volala že to zboží nemají a že by bylo až za 1 měsíc ale že ještě něco vyskouší a zavolá mi ale už se neozvala, po týdnu jsem volal jak to vypadá s objednávkou a že to zboží nemají a nakonec jsme se dohodli na jiném zboží.

Reakce obchodu fab-shop.cz

u této objednávky byla hlavním problémem položka, která nebyla skladem ani v centrálním skladu. Najít vhodnou náhradu, která by vyhovovala parametrům se nám bohužel nepodařilo hned.

V systému vidím, že objednávka opravdu byla odeslána po 7 dnech od objednání.
    Za prodlevu v komunikaci se omlouváme, kolegyně dělala maximum, aby vám vyšla vstříc.
    Náš sortiment je poměrně náročný a kombinovat výrobky tak, aby byla vizuálně stejná povrchová úprava a splněny všechny požadavky na bezpečnost, je občas náročnější.

Kryštof Kašpárek
    fab-shop.cz

• rychlé jednání, zboží dorazilo v pořádku

Zboží jsem objednával před týdnem. Okamžitě jsem uhradil převodem a dodnes mi nebyla potvrzena platba ani žádná zpráva o stavu objednávky. Hlavně , že chcete hodnocení obchodu. Přijde mi to dosti směšné.

Reakce obchodu fab-shop.cz

my jsme se již domluvili přes telefon, ale jelikož recenzi nelze smazat, osvětlíme situaci ostatním zákazníkům.
    U této recenze byla přehlédnuta informace o zakázkové výrobě a době dodání do 30 dní z důvodu povrchové úpravy mosaz na cylindrické vložce.

Tato hodnocení nás bohužel mrzí, ale budeme se snažit, aby tyto informace o zakázkové výrobě byly nepřehlédnutelné.

Tým fab-shop.cz

• Do všech klíčů je vyrytý nápis "FAB-SHOP.CZ". Kdybych to věděl, koupil bych cylindrickou vložku jinde. Nechtěl jsem "reklamní" klíče na eshop. O tom, že vám zprzní klíče jejich reklamou není na webu ani při objednávce ani slovo.

Objednávka v pořádku, ale klíče jsou zprzněné reklamou. Alespoň budu mít denně na očích, kde už si nikdy nic nekoupím.

• úžasná přehlednost,
    • rychlost odbavení
    • komunikace

Vstřícný a profesionální přístup.