Přihlásit se a přidat recenzi

Nakupuji zde opakovaně a vždy jsem naprosto spokojená. Zboží odpovídá obrázkům i popisu, je rychle dodáno. Určitě zde zase nakoupím.

Přestože obchod deklaroval, že je zboží skladem a bude doručeno do tří pracovních dnů, tak ani po více jak týdnu se nic neděje.

• Velký výběr kvalitních obrub, cenová dostupnost, možnost vyzkoušení pomocí fotografie nebo kamery, doprava zdarma

Po 6 pracovních dnech od objednání objednávka stále nebyla expedována. Stav "připravena k odeslání" již 5. pracovní den.

Doporučuji, nakupuji pravidelně a vždy spokojenost, velký výběr, zajímavé slevové akce, precizní zpracování dioptrických brýlí.

Ja prosila abych do 25 zari zbozi bylo dorazeno ,ale jeste nic nemam!

• Rychle vraceni

Dodani novych obroucek bez dioptrii bez problemu :)

K brylim Prada PR24XS 07R0A6 - ve skutecnosti jsou mensi nez kdyz se zkousi virtualne, vracela jsem, ocekavala jsem stejnou velikost jako u jineho typu stejne znacky. Vraceni bez problemu na obchode.

Po 6 dnech od objednání a zaplacení zboží žádné info - jen v profilu stále hláška ("probíhá zpracování").

Objednával jsem u nich, protože jsem chtěl podpořit slováky a kamennou pobočku v Karlíně (tam jsou moc fajn).

Takhle ale budu muset zůstat u levnější a spolehlivější otticasm.com.

• Brýle jsou opravdu krásné, dle popisu, dioptrie sedí, krásně přes ně jde vidět, jsou pevné a kvalitní. Určitě si někdy v budoucnu objednám znova. V optice bych za stejné brýle dala i více než dvojnásobek..

Super výběr, ceny, balení i doprava.

rychlé dodání

• Zboží po týdnu nedorazilo a ani ještě není na cestě. Pořizovala jsem si jen obroučky.

vše v pořádku

• Rychle doruceni
    • Posta zdarma
    • Moznost zbozi vratit bez udani duvodu, bez poplatku za postovne

• Rychlost
    • Krásné sluneční dioptrické brýle, jsem moc spokojená
    • Rozhodně doporučuji, když budu potřebovat další, určitě znovu objednám

Rychlé doručení a celkově perfektní služby

• Vše v pořádku,rychlé dodání a kvalita.
    • Nic

Nejkrásnější brýle
    Jsem spokojena na 1000 %
    Děkuji

Byl jsem osobně na prodejně v Karlíně… slečny byly neskutečně příjemné, ochotné, profesionální!

Objednávku zpracovali 30.8, a napsali k tomu, že doručeno bude do 2-3 pracovních dní, je 6.9 a nedostala jsem ještě ani žádný email, natož samotnou objednávku.