Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé dodání

• Rychlost dodání
    • Cena zboží
    • Platba nelze na dobírku

Objednala jsem si batoh 12.8. Zaplatila převodem 13.8. a 18. jsem měla batoh doma. A navíc takhle pěkný velký přebalovací batoh nikde neseženete.

• Ani po měsíci nedorazilo

Dobrá ponuka tovaru, rýchle vybavenie objednávky.

• Cena
    • Téměř neúnosná délka dodání
    • Komunikace až po urgencích, ocenila bych oznámení o zpoždění odeslání. S termínem dodání tedy v tomto obchodě spíše nepočítejte. Majitelka obchodu se ještě relativně snažila (byla na dovolené), její spolupracovnice se omlouvala/vymlouvala na zdravotní stav (což může, ale taky NEMUSÍ být pravda). Stát se může leccos. Mně by ale slušnost v takovém případě velela se bez urgencí IHNED omluvit, což se bohužel nestalo.

Rozhodněte se, zda je pro vás prioritní cena nebo termín dodání. S oběma požadavky v obchodě Exceland nejspíš neuspějete.

Reakce obchodu Exceland

Výborně, díky za referenci! Jak jsem Vám psala byli jsme na dovolené bez přístupu k internetu. Bohužel se stalo leccos, moc děkuji, že hodnotíte jednu konkrétní špatnou zkušenost! Jsem máma tří malých dětí na mateřské a bohužel na zboží nemám nasazenou marži, tak abych si mohla dovolit někomu platit. Doufám, že Vám čokolády nezhořknou. Prostě se to někdy nepovede v mailech jsem se Vám omluvila. Věřím, že příště si vyberete jiný eshop - velký se spoustou zaměstnanců a dodáním do druhého dne!

+ objednala jsem batoh pro maminku a jsem nad míru spokojená
    + praktický, promyšlený, prostorný

• Pekne zpracovane promovideo na matersky batoh. Velmi dobre tam je predvedeno, jak batoh matce usnadni zivot mimo domov. To me presvedcilo k nakupu.

Doporucuji, jsou vstricni a rychli. Bez problemů. Dekuji.

Vše ok.

S holkama z obchodu Exceland byla komunikace výborná, vše vyřízeno ještě v neděli 17.12. odpoledne, aby balíček mohl být poslán a dodán do vánoc.
    Potud spokojenost veliká.

Ovšem přepravce Uloženka, ač garantoval dodání do dvou dnů od převzetí, což měla být nejpozději středa 20.12., bohužel ještě do dneška 27.12. nedodal nic. Kam se hrabe česká pošta.

• Výborná komunikace, přístup k zákazníkovi také.
    • Kvalitní služby
    • Líbí se mi Kvalita práce, poctivě a s láskou

• rychlé doručení, vše v pořádku, splněny i zvláštní požadavky na dodání

vše OK

Vše proběhlo bez problémů, doporučuji!

Velice rychle byla objednávka vyřízena. Jediné co mi nebylo jasné, že při volbě balík do ruky, který jsem zvolila z důvodu platby při převzetí, ale po shrnutí objednávky jsem byla vyzvána k platbě přes internetové bankovnictví.

Batoh je skvely a prakticky. Ale stejny jsem nasla na Aliexpressu do 200kc. Takze jsem dalsi, ktera se nachytala a dala za nej 1000kc.

Reakce obchodu Exceland

Děkujeme za reakci. V případě, že si myslíte, že jste se nachytala a že z Aliexpresu dostanete stejný batoh se stejnými podmínkami, jako je záruční lhůta, možnosti platby a dopravy, jsme schopni řešit všechny problémy s Vámi, protože jsme český eshop, neprodáváme výrobky z Aliexpresu - Exceland je naše ochranná známka! Prosím Vás o zaslání batohu i s háky zpět a doporučím objednejte si z Aliexpressu za 200 Kč, možná budete překvapená kvalitou látky (promokavost, váha batoh), vadami (veškeré batohy, které prodáváme prošly kompletní ruční kontrolou). Prosím zašlete i s dárkem jako reklamaci (viz postup na stránkách eshopu), vrátím Vám peníze.

• Úžasný osobní přístup, rychlé vyřízení objednávky, vstřícnost a flexibilita

Zboží po objednání doručeno do druhého dne, možnost platby několika možnými způsoby, příjemné vystupování, jsem nadmíru spokojená.

• rychlá reakce
    • přehledné stránky