obchod slibuje odeslaní do 24 h po objednaní,bohužel ani po 7 dnech jsem zboží neobdržela.Nereagují na maily,po telefonickém rozhovoru,iniciovaném z mé strany ,mi bylo řečeno,že měli dovolenou,což jsem se na jejich stránkach eshopu nedočetla.Žádná omluva,jen že mi balíček v nejbližší době dorazí.Tak stále čekám.Manžel,pro kterého byl dárek objednaván,bohužel dostane dárek se zpožděním.....snad někdy dorazí...Velké zklamání

Reakce obchodu EWENA

Mrzí nás, že jste s průběhem sklamaná, ale i mi jsme měli dovolenou a tak došlo k malému spoždění s expedicí objednávek. Informace o dovolené vždy uvádime na eshopu.
    S pozdravem Róbert ewena

přišlo mně jiné zboží než jsem si objednal

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den děkujeme za sepsáni recenze i když je špatná, ale váš čas k tomu si cenníme. Přesto nevíme jaký byl problém nikdo nás nekontaktoval. V objednávce je pouzdro na brýle. Nevím co jsme tam mohli zaměnit. Ozvěte se a rádi to společně vyřešíme.
    Pěkný den přeji.

• Už je to 6 dnů, zboží uváděli,že je na skladě a doteď zboží nemám, upozornění na opoždění vyřízení, doručení žádné.

Doposud mi nedorazil objednaný a zaplacený řetízek!Voláno ihned,po doručení zásilky kde jsem zjistila, že řetízek chybí!

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den, děkujeme za toto pěkné hodnocení. Je nám to líto pokud něco chybělo v objednávce, ale nedohledal jsem ini email ohledně chybějicího zboží a nejme si vědomí ani telefonátu. Teď jsme se po telefonu domluvili.

Objednala jsem přívěsek Lva na fotce přívěsek vypadal hezky ale ve skutečnosti bohužel už nebyl takový koupila jsem jako dárek k narozeninám ale bohužel zůstane v šuplíku a koupím raději jiný.

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den, že jste si udělala čas na sepsáni recenze si moc vážime, ale vůbec nechápeme proč jste označila obchod, že ho nedoporučujete . Podud někomu nějaký produkt nevyhovuje může ho klidně vrátit nebo vyměnit. Vy jste nás vůbec nekontaktovala a jak uvádite zboží raději necháte ležet v šuplíku. Přívěsek znamení, který jste si koupila je na čeném pozadí a té fotce nebo podobě ve skutečnosti nejde nic vytknout. Je to úplně stejné ve skutečnosti jako na fotce.
    Přejí hezký den.

• rukavice přišly, ale dost malé

Reakce obchodu EWENA

Dobrý večer tak to nás mrzí, že jste náš obchod označila pro všechny, že ho nedoporučujete. Objednala jste si rukavice dětské kde to je uvedeno i v názvu a v popisu produktu je napsáno celková délka rukavic 16 cm. Zajímalo by nás teda co jsme mi udělali špatně, že nás nepourčujete. Jediný důvod je rukavice jsou malé. U takového produktu se určitě nedá uvést pro jaký věd dítěte to je a proto je potřeba buď změřit to co již máte doma nebo změřit ruku dítěte. Pouze to, že jsou pro vaše dítě rukavice malé není důvod na takové hodnocení .
    Pokud není někdo se zakoupeným zbožím na internetu spokojený může ho bez problému vrátit.

S pozdravem Róbert Galuščak

• zboží bylo doručeno včas
    • na fotografii i v textu byla žlutá barva šátku a ve skutečnosti šlo o barvu oranžovou

Škoda, že fotografie nezobrazila reálný výrobek

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den mrzí nás vaše zkušenost s nákupem v zřejmě jiném Eshopu kde jste asi taky nakupovala, ale dle toho co popisujete tak vůbec neodpovídá tomu co jste si u nás zakoupila . Šátek který jste zakoupila u nás je žlutý s oranžovým květem . Na to se může podívat každý kdo si na našem Eshopu vyhledá produkt s číslem 2932 . Pokud jste nakupovala u nás mohla jste se nám ozvat a pokud by to bylo tak že jsme vám zaslali něco jiného tak by vám samozřejmě byla cela vaše útrata vrácená . Nás nikdo nekontaktoval .

S pozdravem Róbert Galuščak