- Rychle doručení, velmi dobře zabalený.
Velmi spokojený.
- Jsem velmi spokojená, zboží krásné, komunikace výborná, doručení rychlé, mohu jen doporučit.
- Žádná
- Vše klapalo jak na drátkách.
- Žádnou nevím.
- Rychlé a solidní jednání.
- Prodejce je až do vyřízení objednávky neustále v kontaktu a průběžně informuje o stavu jejího zpracování.
rychlost, spolehlivost
- Okamžitá reakce zajímavé zboží
- Velmi dobrá komunikace
Velmi dobrý internetový obchod
- Vynikající přístup, pečlivé informování o stavu zásilky k adresátovi, včetně i zpětné vazby poděkování, že dostali v pořádku zaplaceno za své zboží a že se kdykoliv na ně můžeme obrátit. Takových obchodů je málo. (-:
Rychlé doručení, skvělá komunikace, zboží kvalitní a dobře zabalené. Rozhodně doporučuji.
- Rychlé doručení.
Rychlost vyřízení a dodání. Krásné zboží
SUPER
- Jsem spokojená
Zboží hezčí, než na fotkách. Zasláno obratem od objednávky.
Nakupování po prvé
Velmi dobré.
- vše OK, rychlost spolehlivost, doporučuji
vše OK, rychlost spolehlivost, doporučuji
Rychlé zpracování objednávky, velká spokojenost. Děkuji
- Všechno v pořádku, poslali navíc nějáké dárky. Řetízek je v dokonalém stavu a opravdu si můžete být jistí, že kupujete to, co vidíte na obrázku. Není to příliš velké, ani příliš malé. Drahokamy uvnitř řetízku se nádherně třpytí, prostě super :D
Bezproblémové, dobrý stav
- Rychle dodání
- Levne
- Pěkné zboží
Jsem velice spokojena, krásně zabalené zboží , rychle dodání, skvělé ceny.Určitě ještě něco rada přikoupim.