• Vstřícné jednání, výborná komunikace.

Jsou to přesně bavlněné čelenky, které jsem chtěla, které ale neměli nikde jinde.

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den Pavlínko. Moc vám děkujeme za pěkné hodnocení vašeho nákupu. Jsme rádi, že jste našla co jste hledala právě u nás.

Rychlost

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den milá Věrko, děkujeme vám za ohodnocení spokojenosti s nákupem. Spokojený zákazník je pro nás největší motivace se zlepšovat.
    S pozdravem Róbert Galuščak

• Skvele rychle jednani, kvalitni zbozi. rozhodne DOPORUCUJI a opet velmi rada vyuziji.

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den, velice vám děkujeme, že jste si udělali čas a ohodnotili váš nákup. Moc si toho ceníme a rádi vás u nás znova uvidíme
    S pozdravem Galuščák

• Rychlé dodání, zboží krásne

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den, velice vám děkujeme, že jste si udělala čas a ohodnotila váš nákup.
    S pozdravem Galuščák

Objednala jsem přívěsek Lva na fotce přívěsek vypadal hezky ale ve skutečnosti bohužel už nebyl takový koupila jsem jako dárek k narozeninám ale bohužel zůstane v šuplíku a koupím raději jiný.

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den, že jste si udělala čas na sepsáni recenze si moc vážime, ale vůbec nechápeme proč jste označila obchod, že ho nedoporučujete . Podud někomu nějaký produkt nevyhovuje může ho klidně vrátit nebo vyměnit. Vy jste nás vůbec nekontaktovala a jak uvádite zboží raději necháte ležet v šuplíku. Přívěsek znamení, který jste si koupila je na čeném pozadí a té fotce nebo podobě ve skutečnosti nejde nic vytknout. Je to úplně stejné ve skutečnosti jako na fotce.
    Přejí hezký den.

Super jednání! Kupoval jsem manželce 2 řetízky ,na jednom bohužel byla poškozená pojistka. Napsal jsem co mám dělat a vzápětí volal majitel a hned to řešil. Poslal nový řetízek a poškozený jsem poslal zpět na jejich náklady přes zásilkovnu. Děkuji za profesionální jednání.

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den, Marku jsme moc vděční za vyplnění hodnocení nákupu . Sice se vloudila chybička, ale spokojený zákazník je pro nás na prvním místě a pokaždé uděláme maximum pro vzájemnou spokojenost.
    S pozdravem Galuščak

Velmi vstřícné jednání a rychlé dodání

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den, děkujeme vám za vaše hodnocení našeho obchodu . Vaše spokojenost pro nás na prvním místě
    S pozdravem Galuščak

• Perfemtní a rychlá komunikace,nebyl problém dát větší očko na přívěšek...velká ochota

Reakce obchodu EWENA

Milá Zdenka děkujeme vám za hodnocení vašeho nákupu a taky našeho přístupu. Pokud to je v naších silách rádi vyhovíme i s úpravou šperků jako to bylo ve vašem případě větší očko na přívěsek.
    S pozdravem Galuščak

• Rychlé dodání,super komunikace a krásné dárkové balení

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den Lucko děkujeme vám za hodnocení vašeho nákupu. Velmi si toho ceníme.
    S pozdravem Galuščak

• Nádherné šperky za dostupné ceny

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den , děkujeme za hodnocení vašeho nákupu . Vaše spokojenost nás moc těší.
    S pozdravem Róbert Galuščak

• Nemám žádnou výtku, vše proběhlo rychle a v pohodě.

S pozdravem Róbert Galuščak

Zboží dobře zabalené, rychlá zpětná vazba

• -rychlé dodání zboží
    • -skvělá komunikace s obchodem

Reakce obchodu EWENA

Dobrý den Milane, děkujeme vám, že jste si udělal čas a ohodnotil náš obchod. Spokojený zákazník je základ našeho obchodu.

Super cuper nákup

• Rychlé dodani
    • Dobra komunikace
    • Nic

Zboží rychle dodáno a dárková krabička+lízatko potěšilo

S pozdravem Róbert Galuščak

Rychlé dodání, výborná komunikace můžu jen doporučit

S pozdravem Róbert Galuščak

• Doručení až na místo určení

Velmi spokojená

S pozdravem Róbert Galuščak

Rychlé dodání a kvalitní zboží. Spokojenost.

• rychlé dodání

S pozdravem Róbert Galuščak

• velmi rychlé dodání,informace o zásilce,doporučuji