Přihlásit se a přidat recenzi

v lednu jsem objednala zbozi a zaplatila bylo mi napsano ze zbozi dorazi do 11 dn.i Po mesici jsem psala ze zbozi nedorazilo. Obchod mi napsal ze mi penize poslou do konce unora. Penize nemam a emailova adresa byla zrusena.

• 10 %

• nemam zbozi ani penize

jako v ostatních e-shopech bordel a neschopnost aktualizovat prodejní sortiment

• Je prostě super!!!

Super obchod,super zboží-můžu jen doporučit,nakupuji zde více než rok a nikdy nebyl problém !!!!

• dnes je zbozi jiz totalne nedostupne. objednala jsem jiny typ, nez ktery prisel. nejsem si jista, zdali si zbozi ponecham.

Reakce obchodu Esport24

to je nám zajisté velice líto, ale objednala jste si produkt: 89039690 Hello Kitty - Digital Camera je určitě produkt který jste si objednala stačí si porovnat id produktu 89039690.
    V případě že vám zboží nevyhovuje máte samozřejmě 14 denní zákonnou lhůtu na vrácení peněz.

Marcel Čopák
    ESPORT24.cz
    +420 777 66 11 55
    [email protected]

Doporučuji

• Přehledné stránky
    • Velice dobré ceny
    • Vynikající komunikace a informovanost o stavu objednávky
    • Vstřícný postoj pracovníků obchodu, zejména v případě výměny a vrácení zboží

Pokud chcete nakoupit sportovní vybavení a oblečení za dobré ceny a chcete, aby váš nákup byl bez problémů, tak nakupujte na esport24.

• dobrý rozsah zboží za přijatelné ceny
    • Jedna objednávka ještě není doručená a je již zaplacená dlouho to trvá objednáno 30.11. a dodnes nedodáno. Naopak druhé 2 objednávky byly doručeny do 4 dnů.

Dobrý obchod za přijatelné ceny

• cena,výběr
    • doba dodání, ale počítám s tím

• -snad moje předem zaplacené zboží dorazí
    • -18.11. objednáno a hned předem zaplaceno
    • -21.11. se přes email dotazuji na moji objednávku.Přijde mi všeobecná odpověď, že zboží dorazí 5-11dní po zaplacení
    • -28.11. se ptám jestli mi vrátí peníze nebo pošlou zboží.Odpověď je, že zboží mi přijde 2.12.
    • -dnes je 3.12. a nemám ani zboží ani peníze.
    • -zde neplatit předem
    • -zde neobjednávat

Objednávám na internetu často a v obchodech, které jsou na HEURECE ověřené zákazníky. U tohohle obchodu nechápu, jak ho získal. Některé e-shopy to přehánějí a posílají na každý svůj krok email,tenhle neposílá nic a na vše se musíte sami dotazovat.
    POKUD ZDE OBJEDNÁTE, URČITĚ NEPLAŤTE PŘEDEM-ale to už je na vás

Reakce obchodu Esport24

Dobrý den pane Juřica,
    velice se vám omlouváme za zpoždění které bohužel nevzniklo jen na naší straně, zboží jsme vám vyexpedovali již v pondělí ráno bohužel přepravce díky špatným povětrnostním podmínkám do dnešního dne nebyl schopen vámi objednané zboží doručit. Dle našich posledních informacích by vám mělo být zboží doručeno zítra 4.12.2014.
    Informační email o průběhu vaší objednávky vám byl zaslán 3x, poslední 1.12.2014 o předání zboží přepravci.
    Za vzniklé potíže se vám ještě jednou hluboce omlouváme.
    S pozdravem,
    Marcel Čopák
    esport24.cz

• Perfektní komunikace.
    • Dodržení dodací lhůty.
    • Super ceny.

Bezproblémový obchod.
    Kraťasy přišly perfektně a bezpečně zabalené.
    Veškeré aktuální info ohledně průběhu objednávky emailem.
    PROFÍCI!

až na malý zádrhel v komunikaci bylo vše v naprostém pořádku. Obchod mohu doporučit.

• široký výběr a přehled zboží

vše ok
    dobrá komunikace
    velký výběr
    zboží dorazilo v pořádku

• žádné
    • komunikace

absolutně nedoporučuji

• Výborná komunikace a ochota.!!!
    • Nejsou.

Doporučuji, maximální rychlost a ochota řešit případný problém.

• kvalitní zboží
    • perfektní ceny
    • doprava přes uloženku

S nákupem a s obchodem jsem maximálně spokojená. Koupila jsem, co jsem potřebovala, za velmi slušnou cenu :)
    Rozhodně doporučuji, jen je nutné počítat s delší dodací lhůtou.

Děkuji za vaše služby , byl to prví nákup, proto Vám některé dotazy nezodpovídám, počkám si na více Vašich služeb.L.

• cena
    • žádné

doporučuji

Objednala jsem 3 trička a v balíčku jsem měla jen 2ks.Nejdřive jsem byla dopředu otrávená co zase budu muset řešit!Nicméně nakonec po vysvětlení jsem byla ráda že třetí neposlali bylo poničené,tím pádem mi naopak ušetřili problém s reklamací a dalšího čekání.Peníze vrátili okamžitě.Takže za mě super!Perfektní přístup a děkuji.

• možnost vyzvednutí zásilky v místě, kde pracuji
    • ve dvou případech nebylo mnou vybranézboží k dispozici, přesto, že bylo na stránkách nabízeno, zde by neškodilo nedostupné zboží z nabídky včas stáhnout

v podstatě bez větších výhrad