- objednal jsem dvě věci dne 14.11.2021. Jedna věc byla skladem, druhá byla dostupná do dvou týdnů. V objednávce je i možnost zvolit, zda dodat objednávku, kompletně. Zvolil jsem že ne. Tudíž jsem čekal, že zboží které je skladem dorazí dříve. Do současné doby nedorazilo nic, kromě žádosti o recenzi. Nevím co tedy mám kladně hodnotit. Zboží ač jsem zaplatil, tak jsem ještě neviděl. Vyrozumění o zpoždění bohužel žádné. Za mne nespokojenost.
Reakce obchodu EshopAutodoplnky
Dobrý den, v listopadu byl poměrně prudký nárůst poptávky a dopravci značně vytíženi. Protože se Vaše objednávka týkala dvou produktů spolu souvisejících, čekali jsme na druhý produkt, abychom zboží odeslali jedním balíkem. Pravděpodobně Vás o této skutečnosti nikdo předem neinformoval, což byla z naší strany chyba, proto chápu Vaše hodnocení. Nicméně doufám, že jste s výrobky spokojen a zachováte nám přízeň i do budoucna.
Rychlost vyřízení objednávky.
Váš EshopAutodoplnky.cz -
Žádné negativní zkušenosti, vše proběhlo mormálně.
Váš EshopAutodoplnky.cz -
Příjemná domluva,vše proběhlo tak jak mělo Polák Jaroslav.
Váš EshopAutodoplnky.cz -
- Dobrá komunikace s prodejcem a rychlost dodání objednaného zboží.
Dobrá komunikace s prodejcem.
- Rychlost doručení
Váš EshopAutodoplnky.cz -
- rychlost a super komunikace
Reakce obchodu EshopAutodoplnky
Děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme rádi, když u nás budete nakupovat i v budoucnu.
Váš EshopAutodoplnky.cz -
Příjemná a ochotná obsluha.
- Přehlednost
- Rychlost odeslání
- Kvalita
Super
- Rychlost dodání
Váš EshopAutodoplnky.cz -
- rychlé zpracování objednávky a vše co jsem chtěla bylo na skladě
- rychlost a spolehlivost
- neznám
já už jinam nepůjdu
Reakce obchodu EshopAutodoplnky
Moc děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojen. Budeme rádi, když u nás budete nakupovat i v budoucnu a doporučíte nás dále.
Váš EshopAutodoplnky.cz -
- Doporučuji. Zboží přišlo v pořádku a rychle.. bez problému :)
- Žádná
Váš EshopAutodoplnky.cz -
- Rychlé vyřízení a doručení.
- není
Celková spokojenost a všem doporučuji.
Váš EshopAutodoplnky.cz -
Excellent service. Ordered in the morning and arrived next day. Helpful and courteous staff when I ordered another item the next day
Reakce obchodu EshopAutodoplnky
Thank you for your nice review and we will be happy for the recommendation below.
EshopAutodoplnky.cz -
- 3x mi bylo změněno datum dodání přičemž zboží bylo skladem, objednával jsem před dvěma týdny a zboží stále nemám
Reakce obchodu EshopAutodoplnky
Dobrý den, mrzí nás tato skutečnost, ale Vaše hodnocení nepovažujeme za férové. Objednal jste si zboží, u kterého bylo uvedeno skladem do tří dnů. Objednávka přišla ve čtvrtek odpoledne a zboží tedy mělo být připraveno podle obchodních podmínek k odeslání nejdéle následující úterý. Z provozních důvodů došlo ke zdržení, na které jste byl upozorněn a zboží bylo předáno dopravci až v pátek. Pokud Vám dopravce zboží nedoručil z kraje dalšího týdne, je možné prověřit stav doručení na příslušném odkazu dopravce nebo kontaktovat naši zákaznickou linku a my Vám pomůžeme dohledat, kde se balíček nachází. Balík Vám byl doručen podle údajů dopravce ve středu 22.9. Omlouváme se za zpoždění, které vzniklo naší vinou. Zpoždění u dopravce nemůžeme příliš ovlivnit, ale můžeme Vám pomoci s dohledáním zásilky, pokud se na nás obrátíte. To by bývalo bylo vhodné v tomto konkrétním případě.
Váš EshopAutodoplnky.cz -
Obchod velmi doporučuji, měl jsem individuální požadavky a bylo mi ve všem plně vyhověno. Komunikace perfektní, dodací lhůta byla splněna a zboží je ve vysoké kvalitě.
OK
Váš EshopAutodoplnky.cz -
Velmi rychlé doručení, kvalitní zboží
rychlost...
Váš EshopAutodoplnky.cz