Komunikace výborná,kurník který jsem objednal vyrobí podle mých drobných požadavků
Krásné pískoviště, z části smontované. Moc pěkné zpracované. Děkuji a vřele doporučuji, bylo vidět že u výroby někdo přemýšlel, což bohužel v dnešní době není tak běžné.
- Rychlost, komunikace
Dorazilo v pořádku a rychle
Doporučuji. Kvalitní zpracování. Chválím ochotu při drobné změně výrobků.
- cena rychlost
- Rychlé vyřízení objednávky
- Velmi rychle vyřízeno.
Velmi doporučuji. Výborná domluva a rychlost, zboží souhlasí dle popisu.
- Zcela odpovídá popisu, masivní zhotovení lavice.
- rychlé jednání, nízké ceny, doprava až do domu
- Zboží skladem
- Rychlost dodání
- Skvělá komunikace
- Kvalita výrobku
- kvalita
- rychlost dodání
není
- Možnost přepravy pergoly až domů za přijatelnou cenu.
- Dobrá cena.
- Rychlost , domluva a skvělé ceny.
- Žádná
Objednal jsem pergolu 4 x 6 m .Doručeno velmi rychle a vše v pořádku. Dobrá komunikace a skvělé ceny. Shrnutí je jednoduché ..Rychle , levně spolehlivě :-) Vše připraveno na jednoduchou montáž podle plánku. Mohu jen doporučit .
Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. (Autor hodnocení nesmí být spřízněný s hodnoceným obchodem)
Ochota prodejce, vse sedelo jak melo, skvele zabaleno a popsano. Pergola uz stoji.
Dekujeme. -
- Kvalita zboží skvělá