Moc chutné a krásně zabalené
- Rychlé dodání a komunikace velmi rychlá
- Rychlost, spolehlivost
Jsem s nákupem velmi spokojen. Zboží včas a hlavně kvalitní. Chuť výborná!
- objednávka proběhla bez problémů a byla expresní
žádné nevýhody nejsou, snad jen ta, že člověk musí stále ochutnávat a ochutnávat.
Nejlepší uzené ryby. Od Trnečků jsou opravdu luxusní.
Jsem nadšená z nabízené kvality výrobků. Ještě nikdy jsem nejedla tak skvělé uzené ryby. Cena odpovídá kvalitě. Veškeré služby mi vyhovují- web, komunikace, výrobky, doručení.
doručení je v omezeném čase, vstřícnost v čase dodaní a perfektní komunikace
zatím nemám zboží,tak nemůžu hodnotit
- Supr
Byly nám doručeny takové dobrůtky, že jsme si je vzápětí objednali znovu. Trnečka nemá chybu.
Objednávka (již druhá) vyřízena v časovém rozmezí, které je prezentováno na webových stránkách a pokud jde o kvalitu, to nelze napsat, zkrátka je třeba ochutnat, výtečné "rybičky".
zboží dorazilo krásně vychlazené
- super
super
Vše co jsme zatím ochutnali vynikající. Krásně naplátkované a zabalené. Moc doporučuji i dětem velice chutnalo.
Profesionální přístup, stalo se, že jedna z dodávek byla významně znehodnocena doručovací službou, obchod zareagoval velmi vstřícně a zásilku nahradil novou. Oceňuji jak kvalitu , tak přístup obchodu..
- Dlouhá doba dodání
uvidím, ochutnám
Objednala jsem na zkoušku a musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Ryby chutnají famózně. Určitě znovu nakoupím.
Jen doprava mi dala čas rozpětí 2 hodin kdy bude doručovat a přijeli o hodinu déle, kdybych to věděla mohla jsem si čas zorganizovat jinak
- Kvalitní a udržitelné rybí pochoutky
- Osobní příběh