- Rychlost dodání, doprava zdarma.
- rychlost dodání, cena, informace
Super obchod, dobrá cena, rychlost dodání zboží, doprava zdarma, možnost obrátit se o informace přímo na pracovníka obchodu on-line.
Ráda obchod doporučuji všem. -
Pohoda
Všechno v naprostém pořádku, krátká dodací doba. Doporučuji
- Zboží bylo uvedeno s dodací lhútou do 2 týdnů
- dorazilo za dva dny, spokojenost s rychlostí dodávky
- výhodné
- slabé
shrnutě
Byl to první nákup v tomto obchodě, s objednaným zbožím je manželka spokojená. Kolečko Haemmerlin Plume 100 má rám hliníkový, je lehoučké, vhodné pro ženy.
S objednáním nebyl problém, zboží jsme obdrželi druhý pracovní den dobře zabalené.
Obchod doporučuji. -
- Nízké ceny
- Rychlost doručení
- Byl to první nákup, tak zatím žádné
- Flexibilita, objednali, dohodli po telefonu, vše proběhlo tak jak mělo
Doporučuji. Vše proběhlo hladce, rychle .
- Komunikace
- Ryclé dodání
Bez problémů dodají.
Bohužel u kolečka není návod podle kterého by to bylo možné rozumně sestavit. Ten který je přiložen je spíše orientační. Ale poradil jsem si...
- Rychlost a kvalitu
- Nevím o žádných
Velký výběr, kvalitní zboží, skvělá komunikace, rychlé dodání zboží v perfektním stavu.
Nedoporučuji.Sice levné,ale kvalita hodně špatná. Z obrázku na netu nelze poznat.
Reakce obchodu eShop.Stroju.cz
Mrzí nás, že zákazník byl s objednaným zbožím nespokojen, ale objednal si nejlevnější zahradní kolečko, jehož síla korby je 0,6 mm, jak je uváděno v popisu. Pro vození trávy, listí či hlíny je zcela vyhovující. Samozřejmě se nejedná o stavební kolečko na vození kubíků betonu.
- Zboží mají skladem. Rychlé vyřízení.
- 1) Rychlost dodání - zboží (kolečko)jsem objednal v průběhu jednoho pracovního dne a druhý den jsem měl zboží doma
- 2) To čemu se říká "orientace na zákazníka". Stala se taková nepříjemnost - kolečko bylo stavebnice a dorazilo bez nožiček. Když jsem tuto skutečnost reklamoval, obratem mi NA VLASTNÍ NÁKLADY poslali jiné nožičky a kolečko už vozí zeminu :-)
- 3) U dražšího zboží doprava zdarma
- Možná špatně hledám, ale nenašel jsem obchodní podmínky, přehled platby, dopravu atd. (pokud jsou zastrčené v nějakém submenu, též to není zcela dobré). Na tyto informace narazíte až v košíku při vytváření objednávky, což už je pozdě. Obchod sice jedná férově, ale chybějící obchodní podmínky jsou jedním ze znaků pofidérních e-shopů, mezi které jej může neznalý zákazník chybně zařadit. Ve vlastním zájmu by je tedy měli zařadit na hlavní stranu, zbytečně přicházejí o zákazníky.
Reakce obchodu eShop.Stroju.cz
Děkujeme za podnětnou připomínku. Již jsme na tom zapracovali a odkaz na obchodní podmínky jsme umístili v horním menu.
Za eshop.stroju.cz L.Vaněček -
- rychlé jednání
velká spokojenost
- Hlavní výhodou jsou ceny zboží.
- Dále pak dodací lhůty, jsou velmi příznivé.
- Nenašel jsem žádné.
Chtěl jsem podotknout, že i když jsem platil objednané zboží převodem z bankovního účtu, zboží dorazilo brzy. Internetoví obchod na základě dokladu banky, která posílá oznámení o platbě, zahájil ihned přípravu odesílání zboží na danou adresu. Myslím že tak je to v pořádku, zákazník věří obchodu proto posílá peníze předem a obchod naopak věří zákazníkovi na základě dokladu platby dodané bankou. Komunikace s obchodem byla nad očekávaní v pořádku ,velice vstřícná. Obchod ví co nabízí za zboží, a zboží které nabízí je kvalitní za příznivé ceny. Nelze nic vytknout ,lze jen doporučit ostatním a popřát spolehliví nákup v obchodě.
- rychlost, spolehlivost,cena