objednané zboží bylo obratem dodáno. Jsem spokojena.
Reakce obchodu Eshop Schock
Děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost dodání se daří díky zvětšené zásobě produktů SCHOCK. Co vidíte v "zelené" dostupnosti, to u vás může za splnění dalších podmínek, být již následují pracovní den. Hlavně to zboží musíme najít ve skladu ;-)
- Přehledné webové stránky, při telefonickém dotazu ochotně zodpovězeny otázky na dopravu a případnou reklamaci.
- Zboží bylo doručeno asi o 14 dnů dříve, než bylo udáno při potvrzení objednávky.
- Zatím nemám instalováno, ale dřez a hlavně baterie jsou velmi hezké.
- Spokojenost
Reakce obchodu Eshop Schock
Děkujeme za čas, který jste věnoval sepsání podrobné recenze. Vaše spokojenost je důkazem, že svou práci bereme vážně. Za TRENDO, Pavel Heřman
- komunikace
Reakce obchodu Eshop Schock
Děkujeme za pochvalu naší komunikace. Věřím, že stejnou pochvalu si zaslouží i produkty SCHOCK. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- Rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu Eshop Schock
Naprostý opak předchozí recenze. Zde klaplo vše, jak mělo a za kladné body děkujeme. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- Vstřícnost, ochota, rychlé jednání.
- Rychlé vyřízení reklamace.
- Dodaný kus jako na potvoru nefungoval, nicméně sjednána okamžitá náhrada.
Reakce obchodu Eshop Schock
Asi dávkovač, potvora :-). Díky funkčnímu záručnímu i pozáručnímu servisu a podpoře od společnosti Schock jsme schopni pružně reagovat i na tyto nepříjemnosti. Děkujeme každému z Vás za trpělivost a toleranci. Stane se. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- Slevy
- Darky
- vyrobky schock
- Kvalita
Objednat na e shopu dostanete slevu a darek . Moznost vyzvednuti v obchode v Pardubicich nebo postou Toptranz zdarma
Reakce obchodu Eshop Schock
Sleva 5 % pro objednávky nad 2 000 Kč, doprava zdarma pro objednávky nad 2.500,- Kč, krytka Wastecap zdarma při nákupu nad 3.000,- Kč, možnost vrácení zboží do 30 dnů od zakoupení. To vše Vás čeká při nákupu v našem e-shopu. TRENDO
- rychlost zaslání, slevy nad rámec objednávky
vše v pořádku
Reakce obchodu Eshop Schock
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Při objednání přes www.eshop-schock.cz získáte slevu 5% a dárek v podobě krytky výpusti. U objednávky s vyšší finanční hodnotou možnost individuální nabídky. Za tým TRENDO, Pavel Heřman
- jeden z mála e-shopů, kteří nabízí výrobky Schock
Reakce obchodu Eshop Schock
Schock - německá kvalita, na kterou sází čím dál více zákazníků. Je pro nás potěšení s těmito produkty obchodovat. Za team TRENDO, Pavel Heřman
Velmi rychlé jednání,dostatek informací o stavu objednávky
Reakce obchodu Eshop Schock
Patříme k nejlepším právě díky těmto zdůrazněným potřebám většiny zákazníků: "Velmi rychlé jednání, dostatek informací o stavu objednávky." Vyzkoušejte nás i Vy. Pokud nepůjde přes cestu tisíc černých koček, poznáte, proč nás všichni chválí. 100% není zadarmo :-)
Rychlost a kvalita
Reakce obchodu Eshop Schock
Děkujeme za Váš názor, děkujeme za pochvalu. Rychlost a kvalita, to je TRENDO s.r.o.
- Dopravce toptrans-pouze hotovost
Reakce obchodu Eshop Schock
Děkujeme za čas, který jste věnoval kladnému hodnocení.
- Dobrá komunikace, rychlé jednání
Děkujeme za pochvalu. TRENDO
- Dobrá komunikace, rychlé dodání
Děkujeme za kladné hodnocení naší práce. Za team TRENDO, Pavel Heřman
- Kvalitní výrobky
Se značkou mám dlouholeté dobré zkušenosti, jen malá výtka k dárku, který byl součástí dodávky. Designová krytka výpusti dřezu je poškozená/promáčknutá, coź na vzhledu nepřidá.
Reakce obchodu Eshop Schock
Dobrý den, je možné, že k poškození došlo při přepravě, jelikož zboží na vstupu i výstupu pečlivě kontrolujeme. Kontaktujte nás proto přes naše stránky, zajistíme Vám výměnu. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. Pavel Heřman
- Rychlé, profesionální, úplná spokojenost.
- Zdarma přidali úchyty dřezu.
Reakce obchodu Eshop Schock
Jsme rádi za každou pochvalu. Děkujeme Vám.
doporučuje, kvalitní zboží
- Sice u dřezu chyběly příchyty,ale hned druhý den je kurýr doročil :-)
Vše proběhlo rychle a spolehlivě. Jen bohužel neodpovídají barvy vyfocené obchodem. Je lepší se s nimi domluvit na reálném fotu. Výměna zboží proběhla bez komplikací, ochotný personál. Obchod jinak doporučuji :-)
- Rychlost doručení
- Komunikace s obchodem
- Vyvrtani děr na baterii a excentr zdarma
- Roztrhla krabice balíku
RYCHLÉ VYŘÍZENÍ OBJEDNÁVKY