- Snadné
Kupoval jsem si nekolik kusů GPS lokátorů do aut a jsem s nimi velmi spokojený. S jejich nastavením nebyl žádný problém bylo to velice jednoduché. Tento obchod můžu jedině doporučit jejich produkty jsou opravdu kvalitní, dobré a jednoduché. :)
- Rychlé vyřízení objednávky
Montáž i zprovoznění v aplikaci je velmi jednoduché.
- vyřízeno hned
- dodání v pořádku
- komunikace na úrovni
Funguje přesně jak má...
- Vždy famózní rychlost.
- Rychlost, vstřícnost
- Dobré ceny
- Za mne kvalitní systém sledování.
- Dobrá aplikace
Tento systém sledování do mého vozu Toyota Yaris Cross jsem zvolil poté, co mi nebyla schopna zajistit montáž svých systému Cebia ani přímo prodejce vozů Toyota Autobond Ostrava, kde mi nabídli systém sherlog a pak mi řekli, že ho nemontují, samé problémy se zárukou v případě zásahu do elektroinstalace vozu.
Tak jsem si zakoupil produkty od značky Rex.eu a montáž jsem si provedl sám, aniž bych zasáhl do systému Toyota.
Montáž i zprovoznění v aplikaci je velmi jednoduchá u většiny nabízených produktů pro sledování od firmy Rex.eu.
Za mne velmi dobré ceny a kvalitní produkty.
Čas ukáže, jaká je spolehlivost produktu od společnosti Rex.eu -
- objednáno u výrobce, zásilka doručena velmi rychle
- dobře zabaleno
- nákup formou ročního pronájmu služby, která funguje spolehlivě
na dotazy před nákupem reagovali rychle, přesně a nemám žádných výhrad, mohu jen doporučit.
Splňuje vlastnosti, které firma nabizi
- IHNED REAGOVALI NA MÉ TELEFONOCKÉ DOTAZY
S nákupem jsem byl spokojený.
Zakoupil jsem si sledovani auta do OBD2 zásuvky. Po předchozí zkušenosti s chytrým autem od Tmobilu kdy to po dvou dnech nebylo možné zprovoznit. Rex, strčeno do zásuvky a hned bylo zprovozněno. Menší zařízení jak u konkurence. Není co vytknout. Možná jen to že po natankovaní musím ručně zadat že bylo natankováno.
Jsem velmi spokojen s nákupem, doufám, že vše bude fungovat na 100%
- Obchod je přehledný.
- Služby a přístup výborný
- Mapové podklady poněkud starší.
- Přehledný obchod
- Naprosto jednoduchá instalace
- Celá služba nastavena maximálně možné user friendly
- Rychlost vyrizeni a predani dopravci bleskova
- Racionální baleni
- Služba spolehlive funguje
- Jsem tu poprvé.
- oficiální stránky
- oficiální informace o produktu
Gv65 dělá co má a díky akcelerometru mám přehled o sebemenším pohybu auta. Aplikace přehledná
- 8
Zařízení je velmi citlivé. Po rozjetí s aktivním alarmem po 2 metrech aplikace reaguje poplachem. Nečekal jsem tak rychlou reakci. Aplikace se opravdu povedla z mého pohledu. Na infolince vše dostatečně vysvětlí a poradí. Tato firma splnila svým produktem moji představu na 1.
Velmi rychle,bezchybně dodání