- Rychlost dodání a dobrá komunikace.
Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Vážená zákaznice, děkuji za vaše reference.
www.eshop-prozdravi.cz -
- Vše je přehledné, zboží je dodáno v podstatě do 2.dne. Když jsem se potřebovala na něco zeptat, odpověď mi přišla během hodiny.
- Nevím o žádných.
Jednoznačně doporučuji.
- Pro venkov velke.
Ty to produkty u nas nelze koupit.
Vážená zákaznice,
děkuji za Vaše hodnocení! Velice si vážím skutečnosti, že jste byla spokojena. Přemýšlela jsem co znamená Pro venkov velké a už vím.. otázka byla Jaké hlavní výhody podle Vás obchod nabízí? Jinak ano, naše produkty nelze zakoupit v lékárně či jiném kamenném obchodě.
www.eshop-prozdravi.cz -
- Ochota paní majitelky a rychlost dodání.
- Nemá žádné slabiny.
Tento obchůdek bych doporučila ostatním.
Paní majitelka mi sama zavolala a ochotně podala informace o produktu,který jsem si objednala.To se v dnešní době jen tak nevidí.Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Vážená zákaznice, mnohokrát Vám děkuji za kladné reference, vážím si skutečnosti, že jste byla spokojena. :-) Také já mohu potvrdit skvělou komunikaci s Vámi! Mockrát děkuji za Vaši ochotu vyplnit dotazník spokojenosti.
- kvalita
- ochota
- vstřícnost
- rychlost dodání
- nevím o nich
zkuste a nebudete litovat
www.eshop-prozdravi.cz -
cena dobrá, komunikace výborná - určitě se do obchodu vrátím - prodávající má zájem uspokojit kupujícího.
Vážený zákazníku,
děkuji za Vaše hodnocení! Velice si vážím skutečnosti, že jste byl/a spokojen/a.
www.eshop-prozdravi.cz -
S tímto Obchůdkem jsem byla nadmíru spokojená. Nakoupila jsem zde již po několikáté a vždy perfektní.
Příjemná komunikace, rychlé dodání. Všem vřele doporučujiReakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Vážený zákazníku, mnohokrát Vám děkuji za kladné reference, vážím si skutečnosti, že jste byl/a spokojen/a. :-) Mockrát děkuji za Vaši ochotu vyplnit dotazník spokojenosti.
www.eshop-prozdravi.cz -
- výborná komunikace, zájem o zákazníky
- žádné
www.eshop-prozdravi.cz -
Velká chvála, pí.Rypalová se mnou před nákupem konzultovala výběr zboží, poradila mi a doporučila doplňky přesně pro mě. Mohu jen doporučit.
www.eshop-prozdravi.cz -
- Ochota a slušnost paní majitelky, se kterou se v dnešní době už příliš často nesetkáte a dále rychlost vyřízení objednávky.
Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Vážená zákaznice, mnohokrát Vám děkuji za kladné reference mých služeb, vážím si skutečnosti, že jste byla spokojena. :-) Také já mohu potvrdit skvělou komunikaci s Vámi! Mockrát děkuji za Vaši ochotu vyplnit dotazník spokojenosti.
www.eshop-prozdravi.cz -
- Rychlé dodání, osobní domluva s prodávající, vstřícnost
- Nic jsem neobjevila
V obchodě dostatečná nabídka zboží, velice vstřícná a ochotná prodávající, rychlé dodání
- ŠIROKÝ SORTIMENT
- PŘIJATELNÉ CENY
SOLIDNÍ OBCHOD, KLIDNĚ NAKUPUJTE
Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Mnohokrát děkuji za vaše slova... Děkuji i za Váš čas, který jste věnoval/a vyplnění dotazníku spokojenosti.Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová
- rychlé dodání objednaného zboží
možnost nakupovat se slevovou kartou
Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Vážená paní Hodulíková, mnohokrát Vám děkuji za kladné reference mých služeb, vážím si skutečnosti, že jste byla spokojena. :-) Také já mohu potvrdit skvělou komunikaci s Vámi! Mockrát děkuji za Vaši ochotu vyplnit dotazník spokojenosti.
www.eshop-prozdravi.cz -
- velice dobré doporučení na výrobky
začali mi potíže se zažíváním a věřím hodně
na přírodní bylinky než na léky
velmi rychle byla má objednávka vyřízena,velmi dobře je vysvětlen účinek bylinek
tento obchůdek doporučuji
kvalitní vysvětlení účinku léku z bylinek
tento lék mi po týdnu velice ulevil od mých
zažívacích potížích a i dobře spím, moc děkujiReakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Mnohokrát děkuji za vaše slova chvály, velice si toho cením. Děkuji i za Váš čas, který jste věnoval/a vyplnění dotazníku spokojenosti.Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová
- rychlé dodání, doprava zdarma
- nevím o žádných slabinách
Vážený zákazníku,
www.eshop-prozdravi.cz -
- Rychlost a nadstandardní komunikace. Paní je velice ochotná a reaguje vpodstatě obratem.
Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Mnohokrát děkuji za vaše slova chvály, velice si toho cením. Děkuji i za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku spokojenosti. Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová
- rychle dodáni
Velmi ráda
zde nakupuji-doporučuji,
Pán vždy zavolá ,jak jsem spokojena.
Obchůdek doporučuji -jsou velmi vstřícní
Děkuji i za rady-SuperReakce obchodu Obchůdek pro zdraví
www.eshop-prozdravi.cz -
- bohatě rozepsané informace o produktech
- což je velká pomoc při rozhodování kde nakoupit
obchod doporučuji všem co potřebují odbornou radu a pomoc při vybírání těch správných produktů pro zdraví.
- - Velice vstřícné, ochotné jednání
- - Rychle vyřízená objednávka, doručení do dvou
- dnů
- - Perfektní komunikace
- - Velký zájem o klienta a jeho spokojenost
- - Vůbec žádné
Maximální spokojenost s nákupem, ochota, všechno rychle vyřízeno, zboží přišlo za 2 dny, paní z obchodu se ujišťovala, zda vše dorazilo v pořádku, jestli jsme spokojeni atd.
Doporučuji, byli jsme velmi spokojeníReakce obchodu Obchůdek pro zdraví
- Jako velké plus hodnotím, že paní Rypalová ochotně poradí a mé dotazy ihned zodpověděla.
- Objednané kapky jsem hned vyzkoušela a účinky hodnotím kladně.
- O žádné slabině nevím.
Určitě doporučuji vyzkoušet nákup v tomto obchodě. Paní ochotně poradí a vysvětlí. Už to uzdravuje.
Delší dobu mě zlobil žlučník. Dost nepříjemná záležitost. Kapky Emulips užívám týden a cítím se mnohem lépe. Ještě jsem k nim přidala Alfu+ na doporučení p. Rypalové. A nejenže dobře chutnají, ale i pomáhají! Tak to má být. Přítel měl stejné obtíže jako já. Začal oboje kapky užívat se mnou a nyní si na bolesti břicha nestěžuje. Až mi kapičky dojdou, určitě objednám znovu!Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví
Vážená zákaznice,
mockrát děkuji za tak nádherná slova chvály, velice si toho cením a hlavně mě těší vaše spokojenost s produkty. Děkuji i za Váš čas, který jste věnovala vyplnění dotazníku spokojenosti. Za Obchůdek pro zdraví - Martina Rypalová