Superrychle odesláno, pečlivě zabaleno
- rychlost, vstřícnost
žádná
- skvělý zakaznicky servis
- fobře zabalene
- skvěla podpora při řešení rozbiteho skla při přepravě
Objednala jsem jen podle ceny, ale zboží mi bylo doručeno přes gls a jedna sklenice byla rozbita, volala jsem na obchod a poslali mi novou sklenici obratem a reklamaci s dorucovatelem si vyridili sami
Tento obchod mohu všem doporučit. Byl to náš první nákup a nemůžeme nic vytknout. Jde o seriózní obchod. Všem doporučujeme. Pokud budeme později potřebovat něco z prodávaného sortimentu objednáme u vás.
- s láskou zabaleno a skleničky jsou nádherné
Nádherné kvalitní zboží. Určitě doporučuji ♥️
- rychlé dodání
- žádná
pečlivě zabaleno, spokojenost
Dorazilo rychle, nepoškozené, perfektně zabalené a za dobrou cenu.
Rychlé dodání a pěkný výrobek.
Strašně milý, dodávka expres bomba
S obchodem jsem vždy spokojená, velni dobře zabaleno paní Janou, vše došlo v pořádku, děkuji.
Krásné sklo, rychlé dodání, perfektně zabaleno. Všem doporučuji!
Zboží jsem dostala velmi rychle a naprosto bezvadne,velmi peclive zabalene.Krome toho jsou sklenice nadherne.
- objednala jsem sklo, balík byl velmi pečlivě zabalen, takže bylo vše v pořádku, navíc objednávka velmi rychle vyřízená a doručená.
Nákupu jsem využila již po několikáté. Zboží je vždy velmi precizně zabaleno a dodáno do druhého dne.
- Komunikace
- Krásné zboží
- Pečlivě zabaleno, výrobek stejný jako před lety - chtěli jsme rozšířit sadu skleniček, které máme u babičky už spoustu let. A povedlo se, jsou k nerozeznání od původních - poctivá česká práce! Děkujeme, babička byla nadšená.
- rychlé dodání, perfektně zabaleno
- rychlé dodání zboží
- perfektní balení, aby nedošlo k poškození výrobků
- výrobky jsou moc krásné
- Bleskové doručení
- Super zabaleno
- Po telefonu mi obratem pomohli opravit objednávku, do které jsem zapomněla přidat několik věcí
Byla jsem opravdu v šoku z toho jak rychle jsem zboží obdržela. Objednala jsem nádobí Krtečka pro dceru a vše přišlo 100%. V alzaboxu bylo připraveno hned další den po objednání.
- Rychlé doručení
- Skvěle zabaleno
- Jako dárek udělaly sklenice velkou radost
- Vůbec nic
Nákup rozhodně doporučuji i ostatním :)