• nedodržena dodací doba, nekomunikuje

• Devátý den a nikde nic.

Do dnešního dne jsem zaplacenou zásilku neobdržel a nikdo nekomunikuje.

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den, pane Káňo, za chybu v komunikaci se omlouváme. Zpětnou klapku jsme dnes připravili k expedici. Zítra předáváme přepravní službě. Děkuji, pan Fitinka

Žádná komunikace, zboží jsem objednal před dvěma týdny a mělo být skladem. Dodnes nevím jestli vůbec dorazí.

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den,. pane Šuhaji, paní Šuhajová, nerozumíme vaší reakci. Minulý týden jsme spolu telefonicky hovořili o informovali vás o expedici. Hezký den, pan Fitinka

Hledáte řešení pro byt, dům nebo zahradu? Se mnou se už nespálíte
    Motto z úvodní stránky internetové prezentace této společnosti bohužel neodpovídá pravdě. Dne 1.6.2021 jsem objednal dva komponenty od společnosti GRAF a obratem obdržel potvrzeni s číslem objednávky 2021001459. Tím ale komunikace obchodu skončila a nikdo už nereaguje na maily s dotazem na dodání objednávky.

Eshop nekomunikuje, na emaily neodpovídá, při telefonním hovoru mi bot řekne že mi zavolaji zpět, nebo mám zaslat email...

• Nic moc

Zboží po 10 dnech stále nedorazilo. Dnes tedy po urgenci že to prověří.

• Žádná komunikace

Zboží objednáno před 14-ti dny, zaplaceno ihned, doposud žádná odezva, na maily nikdo nereaguje, telefon také bez odezvy, nikdo nezvedá. Nemám zboží ani peníze.

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den, paní Šárko, děkuji za zpětnou vazbu. Podle naší domluvy budeme v pátek expedovat. Jsme rádi, že jste nám dala ještě šanci. Moc si toho vážíme. Hezký den, pan Fitinka

• Objednane zboží,ač bylo na eshopu skladem,tak skladem nebylo...

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den, pane Trembuláku, děkujeme za zpětnou vazbu. Dovolíme si s Vámi nesouhlasit. Na potvrzení objednávky, které Vám bylo doručena emailem po zadání objednávky, je uvedená dostupnost produktu 3-5 dní. 25/8/2021 a 27/8/2021 jsme Vám posílali omluvný email, že produkt není stále v ČR a že další závoz nedodaných položek od výrobce proběhne v průběhu 31. týdne. Na to jste reagoval touto recenzí. Jak byste si přál být ještě lépe informován? Hezký den, pan Fitinka

• Kromě potvrzení objednávky žádná odezva. Zboží nepřišlo.

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den, pane Jeřábku, velice se Vám omlouvám. Chyba byla v systému. Nevyřízenou objednávku jsme dohledali. Zavoláme Vám, jestli budete mít o zboží ještě zájem a domluvíme se na nápravě. Děkujeme za zpětnou vazbu, pan Fitinka

• Zboží do zasilkovny či z či Alza boxu
    • Kvalitní materiál
    • Doručení po týdnu
    • Zboží tvářící se skladem je skladem u dodavatele
    • Nedostateční popis
    • Nelze nasadit krytky baterii ke zdi
    • Šesti hran k upevnění

Zklamání aspoň materiál je kvalitní .

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den, pane Koubku, u této položky máme uvedeno skladem do 3-5 pracovních dnů. Určitě ne skladem. Poprosím o zpětnou vazbu, v čem je popis produktu pro Vás nedostatečný. Pokud Vám nejdou nasadit krytky baterií, můžete nám vše vyfotit a poslat zpět s rozměry? Rádi Vám poradíme. Hezký den, pan Fitinka

NENAKUPOVAT! Jedná se o podvod. Po 10 dnech zboží nedorazilo, na moje emaily nikdo nereaguje. Požádala jsem obchod o zrušení objednávky a vrácení peněz na účet, ale samozřejmě ticho po pěšině.

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den, paní Feiglová, pokud si vzpomínám, tak jsme spolu komunikovali emailem i telefonicky. Dostupnost zboží z Vaší objednávky je 3-5 pracovních dnů. Máte pravdu, že jsme termín dodání 3-5 pracovních dnů nedodrželi. Objednávku jste stornovala 6. den a to 11/8/2021. Peníze jsme Vám vrátili obratem na účet. Prosím o kontrolu účtu. Nerozumím Vaši reakci o podvodu. Přejeme Vám hezký den, pan Fitinka

12.8.2021 v 15.30h zatím bez reakce obchodu a také bez objednaného zboží

Reakce obchodu panfitinka.cz

Dobrý den, jsme rádi, že jsme i přes vzniklé problémy mohli nakonec zakázku realizovat. Za to vám děkujeme a velice si toho vážíme. Hezký den, pan Fitinka

• Žádná mě nenapadá
    • Zboží jsem objednal 21.7., dodací doba uvedená obchodem 3 - 5 dnů. Dnes 1.8. stále nebyla objednávka vyřízena.
    • Komunikace obchodu = tragédie
    • Zde už objednávat nebudu

Reakce obchodu panfitinka.cz

Zboží jsem neobdržel a mám hodnotit obchod ?????

Zboží je objednáno 3 týdny a stále nedorazilo. Dodavatel sdělil, že se ozve kdy nám zásilka přijde a nikdo se neozval. Pouze přišel dotazník spokojenosti a zboží nikde.

Po 14 dnech od objednání nemám žádné zprávy a nikdo nebere telefon.

• Nevidím žádnou
    • Po 10 dnech od příjmutí objednávky obchod vůbec nijak nereagoval a nekomunikoval.

zboží nedorazilo, do obchodu se nedá dovolat