- rychlost dodani
- nevim
- rychlé doručení
- zboží bylo krásně zabalené
super :)
Mňam.
Dobrá komunikace.
Byla to moje první zkušenost. Udělala jsem poměrně velkou objednávku, ale vlastně jsem původně chtěla koupit jen dárková balení čaje pro své klientky - důvodem bylo hlavně to, jak hezky vypadají, na fotkách jsou celé lístky a květy. Co mi ale přišlo, tak opravdu nevypadalo, je to jen drť.
Nevím, jestli to takhle už poslali, nebo se to stalo během dopravy, protože někdo chytrý při balení navíc tyto křehké balíčky s čajem nastrkal po okrajích velké krabice, ve které byly uprostřed ještě těžké krabice s dalšími produkty. Chtěla jsem podpořit menší český podnik, ale nevyplatilo se mi to. -
- Rychlost dodání, bezvadná komunikace
- Výběr zboží
- Rychlost dodání
- Komunikace
- Rychlé a bezproblémové dodání.
Jsem naprosto spokojená.
- Vánoční balení čajů přišlo krásně zabaleno, jeden čaj navíc jsem objednala pro sebe, jelikož jsem tušila, že bych neodolala a nepodarovala paní učitelku, ale jen sebe :) a dobře jsem udělala. Ráda podpořím české rodinné firmy. Přeji celému týmu KOLDOKOL, stále více zákazníků, ať se Vám daří a děláte svou práci dále tak poctivě a s láskou, je to znát :) Děkuji Vám a určitě nebyla tato objednávka poslední.
Perfektní, kvalitní výrobky
- Zboží perfektně zabaleno.
Velmi doporučuji!
- kvalitní produkt
Dostala jsem loni k Vánocům "Kouzelnou zimu" v dárkovém balení od VZP. Na začátku podzimu letošního roku jsem měla chuť vyzkoušet na zahřátí v chladivých dnech a byla jsem náramně překvapená příjemnou a jemnou chutí tohoto horkého nápoje. Chuťově vynikající! Musím uznat, že to byl skvělý dárek a tak jsem se rozhodla podarovat svou dceru, sestru a kamarádky těmito sirupy a pro sebe jsem si k tomu objednala ještě další k ochutnání.
Přišlo velmi brzy, cca do pěti dnů a dobře zabalené. A přesto, že při převzetí na výdejním místě balík prodavačce spadl, nic se nerozbilo. Objednala jsem pět kousků s různými kombinacemi chuti. Zbývají mi už mi jen dvě- zima a punč.
Jdu objednávat další, abych měla pro ty holky a pro sebe. -
- Zakoupeno jako dárek
- Poctivě a svědomitě zabaleno,krabice viditelně označena + popis SKLO,zboží došlo v pořádku
- Skvělý obchod úžasné sirupy
- Super komunikace
Mohu jen doporučit
Velký výběr, rychlé dodání, výborné sirupy.
přehlednost, kvalitní balení, rychlé dodání
Super rychlost a zabalení :) kvalitu bohužel nehodnotím, jednalo se vždy o dárky