- Přípraví výrobek na míru.
+ Rychlé doručení
- rychlá komunikace a vstřícnost
- přehledný e-shop
- dobré ceny
- jsem velice zklamana, i kdyz jsem dodrzela vse potrebne, po dlouhem studovani pred nakupem na internetu, zizaly chciply cca do tydne - v te krstce hliny se nachazely presne 3, slovy tri zizaly :( velke zklamani, 3 zizaly za 500 kdyz si to clovek spocita... kdybych poridila pouze komposter bez nich, usetrila bych 500
Reakce obchodu Kokoza e-shop
moc nás mrzí, že to řešíte až po 4 měsících, pokud jste nebyla s objednávkou spokojena, stačilo nás kontaktovat, rádi bychom Vám zaslali novou násadu žížal nebo kompostér znovu zabydleli k Vaší spokojenosti. V zabydlených kompostérech se nachází alespoň 50 žížal. Na telefonu i emailu jsme každý den a se vším poradíme, především pokud si člověk na začátku neví s žížalkami rady. Jsme tady primárně proto, aby lidé kompostovali s radostí, takže Vaše špatná zkušenost nás upřímně mrzí.
Míša, Kokoza -
- Rychlé, zboží pěkně zabaleno, vše dorazilo v pořádku.
- Nabídka zajímavých věcí a služeb, jinde je nenajdete.
V zásilce byla sice brožurka, ale pouze ve francouzštině. Přidaný jednostránkový leták v češtině se týkal Bokashi a já zakoupila vermikompostér, takže bohužel na nic...
Jinak ok, žížalky transport přežily :) a těšíme se, až se vermikompostér "rozjede". -
- Rychlost a spolehlivost
Koupila jsem si zabydlený vermikompostér. Velmi hezký design. Všechno v pořádku.
Velmi rychle dodání, objednávka byla v poravku
rychlé jednání
- Kvalitní ekologické výrobky
Mile mě překvapila cena dopravy 120 Kč za 4 Olla nádoby. Ty byly perfektně zabalené.
Naprostá spokojenost
Jsem s nákupem spokojen
Bez ohledu na tema festivalu, listek ani po tydnu nedorazil na email.
Pozdni reakce na urgenci ,na chat zadna reakce. -
Jsou hodní vstřícní i s menšíma komplikacemi jsem VELMI spokojená