Po týdnu nedošlo zboží ani nikdo neinformoval co se děje. Jeden pokus o telefonát mail žádný.
Reakce obchodu eshop.grancann.cz
Dobrý den.
čt 04.11.2021 13:09, po 08.11.2021 11:42 - v tyto dny a časy jsme Vám odeslali email ohledně stavu Vaší objednávky.
Prosili jsme Vás o odpověď. Dodnes bez reakce.
Včera 9.11.2021 11:07 jsme se Vám pokoušeli dovolat. Taktéž bez reakce.
Bez potvrzení nemůžeme expedovat tudíž prosíme o kontaktování z Vaší strany buďto telefonicky nebo emailem.
Děkujeme,
NejZverimex.cz -
Zboží objednáno v neděli. Platební brána nefungovala. E-shop tedy zaslal platební údaje v pondělí. Zaplatila jsem okamžitou platbou, ještě ten den dopoledne mi e-shop platbu potvrdil. Zboží odesláno až ve středu a skutečně odevzdáno do přepravy až ve čtvrtek, přitom jsem uváděla, že na zboží spěchám - enzymy pro kocoura. Z e-shopu už bych rozhodně neobjednala.
Bohužel objednala jsem zboží pro pejska, které bylo na eshopu nabízeno, krmivo RAW Paleo adult, zaplatila jsem předem, a po týdnu mi bylo na moji urgenci napsáno, že zboží bude příští den zasláno, a následně mi bylo sděleno, že zboží není. Takže jsm bezplatně tomuto eshopu zapůjčila své peníze. peníze mi byly vráceny.
- Nedorazilo všechno
- Některé věci nemají skladem ale člověk to zjistí až po zaplacení objednávky
Reakce obchodu eshop.grancann.cz
děkujeme Vám za Vaše hodnocení i podnět ke zlepšení. Od teď již uvádíme informaci o nedostupnosti zboží i v košíku a v souhrnu objednávky. Věříme, že Vám tato funkce usnadní nákup u nás.
Přejeme Vám hezký den. -
- reagují na e-mail
- prodávají- nabízejí a nechají si zaplatit zboží,které nemají skladem a na které čekají dodávku teprve od dodavatele
- dlouhá dodací lhůta
přijde mi neseriozní prodávat to co zatím nemají
- Nabízejí zboží, které nemají na skladě.
Sháněla jsem psí pláštěnku, kterou jsem nikde nemohla sehnat. Tento obchod jí měl v nabídce...bohužel až ve chvíli, kdy jsem si ji objednala, zjistili, že jí vlastně nemají. Jinou alternativu mi nenabídli...ale alespoň se omluvili...
Zboží zatím nedorazilo, ani neberou tel. Tak nevím, zda mají dovolenou, nebo z jakého jiného důvodu
- Příjemný přístup zaměstnanců
- Zboží není skladem, tudíž si na něj oproti konkurenci počkáte o 4 pracovní dny déle.
- Balík dorazil v polootevřené pokrčené krabici
nevýhoda: dlouhé čekání na balíček a kdy bych se neozvala ja, do dnes bych nevěděla kde ten můj balík vůbec je.
Dodací doba více jak 7dní
- Žádná komunikace