- Rychlost , spolehlivost, cena.
- Neuvádí možnost zapojení v ceně v okolí Prahy.
Když se o možnosti zapojení zdarma (chtěl jsem si ušetřit čas) dočtu v diskuzi, tak je to nakonec pouze pro okolí Prahy, okres Mladá Boleslav zapojení pračky za příplatek 500 kč. Tak jsem si to raději zapojil sám, není na tom nic těžkého, návod je u toho v češtině. Obyčejný kutil to zvládne instalovat. Pračka maká tiše a při uváděných 1600 otáček má sušička za chvilku hotovo.
Děkujeme za recenzi a doporučení.
Se zapojením je to trochu jinak než píšete.
Zapojení poskytujeme při dovozu naší dopravou a našimi zaměstnanci. Naší dopravou zavážíme běžně pouze Prahu a okres Příbram (uvádíme na našich stránkách). V těchto lokalitách nabízíme pak kromě dovozu i vynesení, rozbalení, zapojení a odvoz obalů, případně starého spotřebiče a to většinou zdarma.
Okres Mladá Boleslav je pak mimo běžný dosah naší dopravy a v takovém případě odesíláme zboží standardní spediční firmou.
Nešlo tedy o to, že bychom chtěli 500,- za zapojení, ale o to, že by Vám zboží zavezla naše doprava nad rámec našeho běžného dosahu a to včetně vynesení, rozbalení, zapojení,... -
Jsem spokojená
Děkujeme za recenzi a doporučení.
nejlepší podmínky na produkty, které jsem potřebovala (set pračka + sušička).
Mluvila jsem po telefonu asi se čtyřmi zaměstnanci obchodu a všichni byli příjemní, profesionální a k dispozici.Reakce obchodu ETD Elektro
- Ochota, vstřícnost, pružnost, rychlost
- žádné
Pračku jsem objednal v neděli v 9 večer a hned ráno mi z obchodu volali, že mají v pondělí závoz po Praze a pokud bych měl zájem, že by se pokusili ji hned doručit. Další termín pak měli sice až ve čtvrtek, ale to nám vůbec nevadilo. Pračku dovezli vlastní dopravou. Ochota řidičů byla oproti jakékoliv konkurenční dopravní firmě nadstandardní. Stejně tak bych vyzdvihl veškerou komunikaci se zaměstnanci obchodu.
Přestože pračka byla nejlevnější, tak kvalita jednání byla nesrovnatelně lepší oproti většině internetových obchodů.Reakce obchodu ETD Elektro
Děkujeme za obsáhlou a především pozitivní recenzi.
- nákup sušičky a pračky - vše nainstalovali, vysvětlili obsluhu, starou pračku odvezli i s obaly od nových spotřebičů
Děkujeme za recenzi a doporučení.
- hlavní výhoda cena a prodloužení záruky zdarma
- žádné
přehledné
superReakce obchodu ETD Elektro
- sortiment...přehlednost
- nenašel jsem
- rychlost, solidnost
- neznám
doporučila jsem obchod kamarádovi a ten si sušičku objednal také a už jí má doma
Reakce obchodu ETD Elektro
Děkujeme za recenzi a doporučení našeho obchodu tady na Heuréce i Vašemu kamarádovi.
- dobré ceny
- nabízí zboží, které již není dostupné
Objednal jsem sušičku, která už v jiných obchodech nebyla dostupná a tady jí měli, jenže pak se ukázalo, že jí taky nemají a nabízeli mi jinou.
Reakce obchodu ETD Elektro
Děkujeme za recenzi. Je nám velmi líto, že jsme si vysloužili negativní hodnocení. Naší chybou zůstal bohužel v nabídce starý model sušičky s dostupností 2-3 dny. Obratem jsme Vás kontaktovali, za tuto chybu se omluvili a nabídli Vám lepší model za stejnou cenu, navíc se zárukou 5 let. Na tuto nabídku jste už bohužel nereagoval.
- Skvělí a ochotní lidé. Objednávka vyřízená rychle.
- Flexibilita a ochota
Děkujeme za recenzi a doporučení.
- Je blízko. Individuální přístup.
- Trošku nepřehledný web. Horší filtrování produktů
Seriózní obchod s dobrou pověstí na Příbramsku. Vlastní doprava, ochotná.
Super komunikace
- komunikativnost
- cena byla nejpříznivější
Komunikace s prodejcem byla velice dobrá, za zboží které nebylo skladem mi bylo nabídnuto jiné, což velice oceňuji. Jediné co mě mrzí, že ač bylo zboží řádně zabaleno a doručeno v nepoškozeném obalu, bylo poškrábané a byl na něm rýpanec. Ale nepředpokládám, že je to vina prodejce, spíš asi výrobce.
- přehledný sortiment
- rychlé dodání
- doprava až na místo i s instalací, pánové byli profesionální, podali i základní istruktáž jak spotřebič používat
doporučuji
Děkujeme za recenzi a doporučení.
- stránky jsou vedeny velmi pečlivě
- zboží opravdu měli skladem /v jiném obchodě se jen tak tvářili/
- rychlá reakce na dotaz, zdali mají požadované zboží + nabídka, že zboží zarezervují
Reakce obchodu ETD Elektro
Děkujeme za obsáhlou recenzi a doporučení.
- vstřícné jednání
- rychlost dodání
- skvělá komunikace
- nevím
lepší cena než jinde
okamžitá reakce na objednávku i emailové připomínky a dotazy
vyřízení prodlouženého servisu
DOPORUČUJIReakce obchodu ETD Elektro
- Úspora času.
Mohu doporučit.
Děkujeme za recenzi a doporučení.
- Cena, kvalita, komunikace - doporučím ten obchod!
Děkujeme za recenzi a doporučení.
- Výborný přístup a komunikace.
- Menší výběr.
Obchod je spolehlivý a při nákupu vše klape, jak by mělo. U velkých e-shopů se s takovým osobním přístupem nelze setkat. Ale nikdy jsem zatím nemusel řešit žádnou reklamaci, tak nemohu hodnotit v tomto ohledu.