- Čekání na e-poukaz v řádech dnů
Pri on-line platbě jsem na e-poukaz cekala 3dny. Všude jinde dorazí do pár minut po nákupech.kupovano jako dárek, který se tim pádem minul účinkem.
- Dobrá cena zboží a dopravy
- zboží došlo poškozené
Objednal jsem 5 kg práškové sody. Zboží bylo zabaleno v papírovém pytlíku a vloženo do papírové krabice. Vlivem hulvátského zacházení, dopravcem (PPL) pytlík praskl, takže sody byla plná krabice. Ta byla naštěstí celkem dobře přelepená, takže se moc nevysypalo, Strávil jsem s tím ale nepříjemných dvacet minut, než jsem to všechno dostal, kam patří. Kdyby se vykašlali na pseudoekologii a dali to do pořádného igelitového pytle jako ostatní dodavatelé, tak by se to nestalo.
Reakce obchodu Ekokoza.cz
Dobrý den, velice nás mrzí, že jste měl s doručením své objednávky nepříjemnou zkušenost. Bohužel někdy dochází k poškození zboží během přepravy, což nás velmi mrzí. Pokud při přepravě nastane nějaká nehoda a dáte nám vědět, hned to napravíme tak, aby jste měl u sebe vše v pořádku. Přestože se snažíme minimalizovat použití plastových obalů, chápeme, že pevnost balení je klíčová. Z toho důvodu používáme velmi pevné papírové obaly, které ve většině případů dorazí v pořádku do cíle.
Víte, ono je to těžké, máme na nějaké zboží i igelitové pytlíky a taky se někdy stane, že přepravu nepřežijou. Kdybychom věděli, že jste měl takovouto komplikaci, hned bychom to vyřešili k vaší spokojenosti. Tak třeby někdy příště na virtuální viděnou!
Marta z Ekokozy -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Nechtěl jsem odbržet email s žádostí o hodnocení a přesto mi přišel :-(
- žádná
- zboží špatně zabaleno, krabice neměla označení křehké. polovice skleniček rozbitá. opravdu amatérismus.
Zboží bylo rozbité a pomlácené. Objednaný sojový lecitin byl prasklý a vytékal na ostatní zboží (např. na lahvičky s kapátkem, které nebyly vůbec zabalené, pouze vložené mezi ostatní zboží). Dále plastové kelímky s hliníkovým víčkem - mají na povrchu důlky (nebyly zabalené, pouze vložené), vypadají, jako by je někdo již použil. Bohužel, s touto dodávkou zboží jsem vůbec nebyla spokojena, byla jsem z toho v šoku. S Ekokozou spolupracuji již řadu let, vždy jsem byla spokojená ( rychlost, kvalita, balení), ale tentokrát - zklamání.
Skleněná kapátka byla špatně zabalená, takže přišla některá rozbitá.
- Špatný popis výrobku. Síť na uzení sýra. Velikost některých otvorů byla až 1cm. Sýr proteče jak nic už při nižší teplotě.
Reakce obchodu Ekokoza.cz
Dobrý den, je nám moc líto, že se vám výroba nepovedla. V popisku uvádíme všechny informace, velikost i info o materiálu a rozměru ok, ale zkusíme se podívat, zda by nešlo informace rozšířit. Co se týká samotného uzení, ne každý sýr je na uzení vhodný. A i samotné uzení je lehce alchymie. Pokud krájíte sýr na kostky, musíte volit vhodnou velikost kostek a je třeba pak hlídat, kdy je už sýr zauzen, než se vám začne roztékat. Je nám líto, že se vám výroba nepovedla i že jsme si za to zasloužlili negativ.
Tak snad příště vše klapne na jedničku.
Marta z Ekokozy -
- Dobré ceny
- Platba kartou
- Strašně dlouhá doba expedice
- Objednávka označená jako expedovaná, je stále v eshopu
Když porovnávám s konkurencí, tak nemohu jinak, než hodnotit špatně. U konkurence jsem ráno udělala objednávku a druhý den jsem jí měla doma. Tady se objednávka tvářila jako expedovaná, ale reálně ležela ve skladu eshopu a k expedici došlo až za 3 dny. Jinak zboží fajn, za fajn ceny, ale příště se asi vrátím ke konkurenci.
Nakupovala jsem poprvé a už se nevrátím. Objednala jsem si dvě lahve glycerinu, tedy tekutinu v plastové lahvi. Zboží bylo v tenké malinké krabici, na to jaký byl rozměr lahví a jak byly těžké. Výplňový materiál akorát nějaký papírový odpad, včetně cívky od lepící pásky. Schvaluji, že se recykluje materiál a používáte zbytky papíru, ale tvrdá cívka? A kde nějaký materiál proti omlácení? Materiálu bylo celkově velmi málo. Krabice přijela jako salátové vydání, jen štěstí, že z toho lahve nevypadly. Pro jistotu jsem rozbalila hned na pobočce zásilkovny, kde mě ale teda upozornili, že pokud by to bylo rozbité, tak stejně nepůjde uplatnit reklamace, protože je to tekutina a ta se prý zásilkovnou nesmí posílat. Mrzí mě, že mě na to neupozornil prodejce, abych si vybrala jiného dopravce. Jedna lahev tekla trochu u vršku, jinak jen pomlácené a naštěstí drží. Závěrem... zaškrtla jsem, že nechci, abyste mi posílali dotazník spokojenosti a stejně jste ho poslali. Tak nakonec se hodí, můžu vám dát hodnocení. Ale tento přístup mě mrzí.
Zbozi bylo spatne zabalene a prevravou vznikla skoda na vetsine objednanych produktu :/
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Zboží jsem si objednala ve středu 5.1 dnes je 13.1 a já ještě stále čekám. Naštěstí už to bylo předáno dopravci tak snad
- Pomalá komunikace
- Ceny
- Nepříjemný personál
- Dodací lhůta
Telefon nezvedají, přes email komunikace trvala 4dny. Dožadovali se platby již zaplaceného zboží. Telefonistce jsem se dovolal na 6. pokus a příjemná asi jako pozadí. :-) Už nikdy víc