- Vyšli mi vstříc s vyzvednutím i když jsem ještě neobdržel pokyny k vyzvednutí.
V rámci adresy a areálu není snadno k nalezení.
Vypadá to ze to svůj efekt má koupil jsem auto v zubozenem stavu po první dekarbonizaci se určitě výsledky dostavili jen budu muset cely proces opakovat a za mě velká spokojenost
- Vyber
- výborné
Vše OK
- Rychlost dodání
- Naprostá spokojenost
- Požíváte dopravce Balíkovnu a ta v obci Hostivice funguje příšerně viz. komentář níže.
Reakce obchodu Decarbo.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a také za doporučení našeho obchodu. Je nám líto, že vaše zkušenost s Balíkovnou v Hostivicích nebyla ideální. Právě proto nabízíme možnost výběru dopravců, aby si každý zákazník mohl zvolit ten, který mu nejvíce vyhovuje.
Kromě Balíkovny u nás můžete zvolit Zásilkovnu, která má hustou síť výdejních míst, nebo přepravu přes PPL, která doručí zásilku přímo k vám domů. Pokud byste potřeboval pomoci s výběrem dopravce při další objednávce, neváhejte nás kontaktovat na zákaznické podpoře.
Věříme, že při příštím doručení vše proběhne bez komplikací a k vaší plné spokojenosti.
Děkujeme a přejeme hezký den,
Tým Decarbo.cz -
Nakupoval jsem zde poprvé,přehlednost stránek je dobrá,nabídka produktů také.
Reakce obchodu Decarbo.cz
děkujeme za vaši recenzi a za to, že jste si pro svůj nákup vybral právě náš obchod. Velmi nás těší vaše spokojenost s rychlostí doručení, přehledností stránek i naší nabídkou.
Doufáme, že budete s našimi produkty stejně spokojený a že se k nám v budoucnu rád vrátíte. Pokud byste potřeboval s čímkoli poradit, jsme tu pro vás.
Přejeme vám krásný den a děkujeme za vaši důvěru.
- Rychlost vyřízení a dodání
Reakce obchodu Decarbo.cz
moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi a vysoké hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení i doručení objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak nás velmi těší, že jsme mohli splnit Vaše očekávání.
Pokud budete mít v budoucnu jakýkoli dotaz nebo budete potřebovat doporučení, neváhejte se na nás obrátit – jsme tu pro Vás.
Děkujeme za Vaši objednávku a těšíme se na další spolupráci!
S přáním hezkého dne,
- Velmi rychlé doručení
Dobrý den, Michale,
děkujeme za Vaše milé hodnocení! Rychlé doručení je pro nás prioritou, a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
Tým Decarbo.cz -
Uzasna zkusenost! Rozhodne se vrátím pro dalsi nakup
Reakce obchodu Decarbo.cz
moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Velmi si vážíme Vaší důvěry a těší nás, že jste s nákupem u nás spokojen/a. Budeme se snažit, aby i příště bylo vše na jedničku.
Těšíme se na Vaši další návštěvu!
S přáním hezkého dne,
Tým Decarbo.cz -
Spokojenost, rychlé jednání i dodávka zboží vše super ! Děkuji J.M.
Reakce obchodu Decarbo.cz
moc děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a za čas, který jste věnoval napsání recenze! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí jednání i dodávkou zboží. Naší prioritou je poskytovat kvalitní služby, a tak nás těší, že se to daří. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!
S přátelským pozdravem,
Decarbo.cz -
Dobrá komunikace, rychlé dodání
Reakce obchodu Decarbo.cz
děkujeme Vám za Vaše hodnocení a doporučení! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti s komunikací a rychlostí dodání. Těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání, a budeme se snažit i nadále poskytovat takové služby, které přináší našim zákazníkům radost.
Těšíme se na Vaši další návštěvu!
S přátelským pozdravem,
Decarbo.cz -
- Super rychlost odeslání
- Dobrá cena zboží
- Kvalitně zabaleno
Zdravím vás!
Díky moc za skvělou recenzi! Rychlé odeslání, dobrá cena a kvalitní balení – přesně to, co chceme zákazníkům nabízet! Jsme rádi, že jste byl spokojen a že všechno proběhlo, jak má.
Kdykoliv budete něco potřebovat, jsme tu pro vás. Těšíme se na další spolupráci!
Jakub Svoboda -
Jsem spokojen...
Dobrý den, Rosse,
děkujeme za vaši skvělou recenzi! Velmi si vážíme toho, že jste spokojen s našimi službami a že doručení proběhlo podle vašich představ. Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám opět pomůžeme. -
- výběr
Reakce obchodu Decarbo.cz
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s naším výběrem. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc při výběru zboží, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
- Výběr
Reakce obchodu Decarbo.cz
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme potěšeni, že se Vám naše nabídka líbí. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo potřebujete poradit, jsme tu pro Vás. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
jednatel -
Vše super a hlavně rychlé dodání
Dobrý den, Lukáši,
moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým dodáním zboží a celkovým průběhem objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a těšíme se na Vaši další návštěvu!
jednatel -
- Zboží bylo úspěšně doručeno.
Žádná.
Reakce obchodu Decarbo.cz
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a zboží bylo úspěšně doručeno. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřeby, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na Vaši další objednávku!
- Rychlé dodání zboží