zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 2 týdny
- Rychlost vyřízení objednávky a dodání...
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 3 týdny
- OK
Dobrý den Jiří,
velice děkujeme za Vaši recenzi, která nás opravdu velmi potěšila, rovněž za udělení kladných referencí a sta procent. Doufáme, že i při příštím nákupu budete mít důvod ke stejné spokojenosti a rád se na nás opět s důvěrou obrátíte.
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 1 měsícem
- rychla odezva, dobre poradi
- rychle odeslani a dodani
- opakovane naprosta spokojenost
Dobrý den Mirku,
- Nejnižší cena na trhu
- Vysoká cena za poštovné
Dobrý den Romane,
velice děkujeme za Vaši recenzi, která nás opravdu velmi potěšila, rovněž za udělení kladných referencí a sta procent. Ceny za dopravné ještě navíc dotujeme z našeho zisku a i tak jsou stále vysoké...
- Rychlost dodání, široký sortiment
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 2 měsíci
Okamžitá komunikace - během několika minut od objednání, rychlá dodávka
Dobrý den Vlastimile,
Spokojenost
Dobrý den Antoníne,
- rychlost dodání
Dobrý den Augustíne,
Rychlé dodání, komunikace.
Dobrý den Jaroslave,
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 2 měsíci
Prodejce je ochotný a stránky přehledné s dobrým výběrem.
Dobrý den Pete,
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 3 měsíci
- Perfektní komunikace, rychlost dodání.
Vřele doporučuji!
Dobrý den Milane,
Super jednání
- Rychlé vyřízení objednávky
Dobrý den Drahomíro,
velice děkujeme za Vaši recenzi, která nás opravdu velmi potěšila, rovněž za udělení kladných referencí a devadesáti procent. Doufáme, že i při příštím nákupu budete mít důvod ke stejné spokojenosti a rád se na nás opět s důvěrou obrátíte.
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 3 měsíci
Vše proběhlo rychle, bez problémů. Obchod doporučuji !!
Dobrý den Heleno,
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 4 měsíci
Zpětná vazba, doporučení a upřesnění objednávky
zakoupeno v Eshop-bazenu.cz před 4 měsíci
Vstřícné chvoání prodejce, zboží došlo v pořádku - spokojenost!
Dobrý den Milane,