- Byl jsem příjemně překvapen, že objednané oblečení opravdu vzniká v Česku, tzn. mohl jsem si nechat délku oblečení upravit na svou míru.
Mohu doporučit.
- - skvělá komunikace
- - rychlost dodání
- - kvalita výrobků
Vřele všem doporučuji, maximální spokojenost.
- Produkty firmy Atex mají nápad především v kombinaci barev a nejsou každodenní "šedí", která se objevují u jejich konjurentů
Výrobky od Atexu jsou rolls royce ve svém oboru.
Jen tak dál -
- Český výrobce a kvalitní výrobky, které zná celý svět.
- český výrobek za opravdu přijatelnou cenu
- pohodu a operativní přístup
- prehlednost a srovnání s jinými společnostmi
- jistota zda to bude sedět -viz čepice , ,ale chyba byla na mé straně
profesionalita
- Kvalitní zboží za odpovídající cenu.
- Množství sortimentu.
Doporučuji
- česká kvalita
- přehlednost
doporučuji
- přehledné stránky, funkční materiál, dobré zpracování,
- zatím jenom spokojenost
doporučuji
- Důvod k nákupu v tomto obchodě: malá nabídka produktů ATEX v blízkosti bydliště.
- Jediná nevýhoda - nemožnost vyzkoušte produkt před objednáním.
- kvalitní české výrobky
- Kvalita zboží
- Doba dodání,kolem týdne.
Hezké,kvalitní zboží za dobrou cenu,ale neobjednávat tři dny před cyklovýletem :-).
- Vyrobil nám závodní kombinézy dle našeho návrhu
- Možná by mohla být nižší cena
Doporučuji.
- Skvělá domluva, ochotný personál, vstřícnost.
- Kvalitní materiály za dobrou cenu, výborné zpracování.
- Zakázková výroba.
- Prodloužená záruka.
Maximální spokojenost, DOPORUČUJI !!
- Možnost výroby na míru spotřebitele
- Nemám zkušenosti - zatím
Seriózní
- České produkce výrobkům která převyšuje kvalitou materiálu zahraniční výrobce sportovního oblečení v kategorii "běžecké lyžování" ve které jsem nakupoval.
- snad žádné
Kvalitní zboží, komunikativní personál jak formou email tak i telefonicky. Záruka na zboží velmi příznívá, tři roky hovoří za buď velkou odvahu s tím, že tato firma to za rok zabalí anebo jsou jejich výrobky na vysoké úrovni. A to musím potvrdit, protože zpracování běžecké kombinézy je exkluzivní a věřím, že se "atexům" bude dařit
- Výborná domluva , ochotní lidé , kvalita výrobku ,reklamační loga , zakázková výroba , cena odpovídá kvalitě
- Při zakázkové výrobě pomalé odeslání , odesílací doba max. 2 měsíce , ale práce je hodně a musí se to respektovat .
Kvalitní výrobky které oblékají světové špičky ,cena odpovídající výrobku a všestranost a řádná domluva provozovatelů Atex.
Vřele doporučuji !! -
Vse vyborne