S objednáváním v tomto obchodě jsem spokojena. Vzhledem k tomu, že jsem prováděla objednávku Arganového oleje již podruhé, vždy zboží dorazilo rychle a vše bez problémů.
rychlé vyřízení objednávky
Děkujeme za hodnocení. arganolej.com
- Pekny prehlad vyrobkov
- Sikovne balenie "do kabelky"
- Maximalna ustretovost
- Ziadnu som nezistila
- S produkty jsem velice spokojena a nakup těchto produktů přes internet mi vyhovuje
- o žádných nevím
Tento obchod bych doporučila ostatním, jelikož produkty jsou vynikající a jsem velice spokojena s rychlostí doručení zboží do domu.
Děkujeme za hodnocení.
arganolej.com -
- dodání hned
- NEJDRAŽŠí arganový olej v Česku
Všude jinde si koupíte stejnou kvalitu i objem MNOHEM ....i o 200 Kč ...levněji.
Reakce obchodu eshop.arganolej.com
Dobrý den, děkujeme za reakci a hodnocení k nákupu.
Chtěli bychom se vyjádřit k vašemu názoru, že cena je nejdražší.
Rádi bychom oponovali, ale cena arganového oleje nepatří k nejdražším, zřejmě je nutné vzít i v úvahu obsah jeho balení.
Pokud kupujete ještě o 200 Kč levněji arganový olej ve 100 ml, tak je možné dosti pochybovat o kvalitě oleje.
Jedná se zřejmě o kombinaci složení několika olejů, případně olej, který není lisovaný za studena a není určen pro kosmetické použití.
Ceny na trhu i konkurenční ceny se pohybují spíše za 100 ml až Kč 800,- ;což se je o 100 % vyšší cena.
Každopádně děkujeme za reakci a jsme s pozdravem
arganolej.com -
- rychlost
- --
doporučuji ostatním
- rychlé dodání
- perfektní komunikace obchodu se zákazníkem
- zatím jsem nezaznamenal, byl to můj první nákup
protože jsem objevil nový obchod, chtěl jsem využít nové dodávky tohoto obchodu.
Zatím jsem spokojen a budu dále odebírat zboží.
Děkuji -
- Kvalitní oleje i pro velmi citlivou pleť
- Vyhovující velikost balení
- Dobrá cena
- Maximální spokojenost s výrobky, konečně jsem našla něco, po čem se neosypu
Rychlé jednání
Dobře zabaleno
Rozhodně doporučuji -
- Měla jsem možnost nakoupit zboží se slevou díky jinému produktu.
Spolehlivé a rychlé doručení objednávky dle výběru na místo určení.
- přírodní zboží
- nevím
spokojenost
Jsem maximálně spokojená, kvalitní zboží, skvělý přístup k zákaznikovi, bleskové dodání. Budu se ráda vracet, děkuji.
Děkujeme moc. arganolej.com
výborná komunikace a ochota