- V pořádku d9ručeno
Rychlost doručení
- V den objednání mi volalY že mi bude druhý den zboží doruceno,nečekala jsem tak rychlou reakci
Dobrý den. Objednané zboží dorazilo v pořádku a v čas, velká spokojenost děkuji , a doporučuji
Velmi děkujeme za hodnocení.
Na kvalitě našich služeb nám opravdu záleží a jsme tedy moc rádi za každého spokojeného zákazníka.
Tým ESAM.cz -
Jedná se nejspíše o menší IO s poměrně nevelkým počtem recenzi, z nichž některé jsou poměrně kritické. Já ale nemám ke kritice důvod a byl jsem max.slpokojen.
- rychlost dodání
Zboží bylo dodáno rychle a kvalitně zabalené.
Tým ESAM.cz -
Vstřícná profesionální komunikace, ochota, rychlost dodání
Reakce obchodu ESAM
Velmi děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi za každého spokojeného zákazníka.
Na kvalitě našich služeb nám velmi záleží a na zlepšení pracujeme každý den. :)
Reakce obchodu ESAM
Velmi děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi za každého spokojeného zákazníka. Snažíme se vždy podat co nejlepší výkon a stále zkvalitňovat naše služby, jsme tedy rádi, že je to znát. :)
Rychlost, spolehlivost
ESAM.cz -
Zboží bylo dodáno s menším zpoždením, ale v pohodě.
Výborná a skvělá komunikace
Super, rychlé dodání
Rychlé vyřízení a dodání
Velká spokojenost!!!!
ESAM.cz -
Velmi děkuji za skvělé pánvičky
Všechno supee
- Vše OK
- bezproblémový obchod
- Rychle vyřízeno
- dobré ceny
- výběr zboží
- dobrá komunikace
S nákupem jsem byla spokojena. Zboží dorazilo v pořádku a ještě jsem nečekaně dostala jako milé překvapení malý nožík :-) Obchod tedy určitě doporučuji.
ESAM.cz -
Sortiment a cena v pořádku. Velmi dobrá komunikace.
ESAM.cz -
- Velmi spokojen,rychlé dodání,kvalitní zboží,doporučuji všem.
Skvělý obchod,doporučuji všem.
ESAM.cz