• V pořádku d9ručeno

Rychlost doručení

• V den objednání mi volalY že mi bude druhý den zboží doruceno,nečekala jsem tak rychlou reakci

Dobrý den. Objednané zboží dorazilo v pořádku a v čas, velká spokojenost děkuji , a doporučuji

Velmi děkujeme za hodnocení.
    Na kvalitě našich služeb nám opravdu záleží a jsme tedy moc rádi za každého spokojeného zákazníka.

Tým ESAM.cz

Jedná se nejspíše o menší IO s poměrně nevelkým počtem recenzi, z nichž některé jsou poměrně kritické. Já ale nemám ke kritice důvod a byl jsem max.slpokojen.

• rychlost dodání

Zboží bylo dodáno rychle a kvalitně zabalené.

Tým ESAM.cz

Vstřícná profesionální komunikace, ochota, rychlost dodání

Reakce obchodu ESAM

Velmi děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi za každého spokojeného zákazníka.
    Na kvalitě našich služeb nám velmi záleží a na zlepšení pracujeme každý den. :)

• Rychlost

Reakce obchodu ESAM

Velmi děkujeme za hodnocení. Jsme moc rádi za každého spokojeného zákazníka. Snažíme se vždy podat co nejlepší výkon a stále zkvalitňovat naše služby, jsme tedy rádi, že je to znát. :)

Rychlost, spolehlivost

ESAM.cz

Zboží bylo dodáno s menším zpoždením, ale v pohodě.

Výborná a skvělá komunikace

Super, rychlé dodání

Rychlé vyřízení a dodání

Velká spokojenost!!!!

ESAM.cz

Velmi děkuji za skvělé pánvičky

Všechno supee

• Vše OK
    • bezproblémový obchod

• Rychle vyřízeno

• dobré ceny
    • výběr zboží
    • dobrá komunikace

S nákupem jsem byla spokojena. Zboží dorazilo v pořádku a ještě jsem nečekaně dostala jako milé překvapení malý nožík :-) Obchod tedy určitě doporučuji.

ESAM.cz

Sortiment a cena v pořádku. Velmi dobrá komunikace.

ESAM.cz

• Velmi spokojen,rychlé dodání,kvalitní zboží,doporučuji všem.

Skvělý obchod,doporučuji všem.