Přihlásit se a přidat recenzi

• INDISKRÉTNOST !!!!!!!!!!!!!!!

Nejste diskrétní!

• Zbozi nedodano,obchod nekomunikuje

• Öbědnal jsem si dva vírobky a přišel jeden zaplatil jsem poštovné 119 kč .Počítal jsem s dvouma vírobkama a přišel jeden aniž by jsem byl informován abych si mohl obědnávku změnit tak at se mi poštovné viplatí.

Reakce obchodu www.erotickefantazie.cz

kontaktovali jsme Vás o chybějícím zboží v objednávce a očekávali odpověď. Zkuste se podívat do spamového fitru, zda nedošlo k zachycení našeho e-mailu tímto filtrem.

S pozdravem ErotickeFantazie.cz

• Dobré ceny
    • Bezplatné osobní vyzvednutí v Uložence
    • Diskrétní balení zásilky
    • Zboží, ač bylo skladem oproti konkurenci dorazilo o 1-2 pracovní dny později

Mám pouze jednu zkušenost s obchodem, ale pokud extra nespěcháte na objednané zboží, tak obchod doporučuji (u mě ty 2 dny nehrají roli, ale jsou lidé, kteří spěchají). Diskrétnost je v tomto odvětví nutností a zde je vše v pořádku.

• 90 %

• rychlé dodání ,dobré ceny, žádné minus.

S dodaným zbožím jsem dodnes velmi spokojená. A musím obchudek doporučit.

• I při změně objednávky přes email byla reakce překvapivě rychlá a nic nebyl problém. SUPER
    • Žádné, snad jen já si vybral dodání přes poštu, to už asi nikdy neudělám.

Diskretnost,rychlost komunikace,nebyl žádný problém.

dobra komunikace rychlost obednaneho zbozi vcetne dodani dobre ceny doporucuji

• prehlednost
    • dlouha cekaci doba nez zbozi dorazi

spokojena

• Diskretnost

• Rychlé dodání.
    • Zatím jsem nenašel

jsem spokojena a určitě si tam nakoupim znovu.

• Odpověď na mail pouze jednou denně, opakovaně se mi nepodařilo dovolat se a vyřešit problém s objednávkou urychleně.

• přehledná nabídka,široký a cenově dostupný sortiment zboží, levné poštovné!!! Komunikace s obchodem na výborné úrovni.
    • žádné jsem nenašla..

Super obchod, zboží za skvělé ceny!!!

• Výhoda převzetí zboží osobně, bez placení poštovného.
    • Platba při předání.

Vše v pořádku, až na dodání - doporučuji nepoužívat Českou poštu jako dodejce

• Levné poštovné
    • o ničem nevím

Vše v pohodě.

• Diskretnost a rychlost
    • Nevim o zadnych

Perfektni

• V nabídce zboží, které vlastně již není možné dodat. Navíc poměrně dlouhá doba, než se o této skutečnosti zákazník doví. Sám jsem tuto informaci dostal až po té, co jsem sám napsal e-mail, proč se nic neděje.

Možná bych zde i nakoupil, ale max věc, která je značená jako skladem. (Pokud toto odpovídá i realitě)

• Dobty den,
    • Dostal jsem vmisto sady 4897 tento kolik http://www.erotickefantazie.cz/analni-koliky-a-dilda/4468-kolik-analni-twirly-frenzy.html
    • Jak to mozne vyresit?
    • S pozdravem,
    • Danil Pristupov
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.